Publicitat
Baix Camp · 15 d'Octubre de 2011. 13:32h.

El Govern eliminarà l'escola Reus 21

La decisió d'Ensenyament afectarà a un centenar de famílies

El Govern eliminarà l'escola Reus 21

Imatge de la roda de premsa (Foto: Reusdigital.cat)

El Govern eliminarà el projecte d'escola del Reus 21 per ubicar-hi l'institut-escola Isabel Besora a les instal·lacions definitives del primer centre que s'estan construint al carrer de Fuster Valldeperes, segons han explicat membres de l'Associació de Pares i Mares (AMPA), acompanyats pel grup municipal del PSC.

Segons informa Reusdigital.cat, Govern i Ajuntament prenen aquesta decisió davant els problemes sorgits per construir l'Isabel Besora a l'aparcament de camions de la zona de la Pastoreta i amb l'objectiu d'estalviar-se diners. Tot i això, no es descarta que en un futur l'obra prevista es pugui tirar endavant i el Reus 21 sigui una realitat.

La decisió del departament d'Ensenyament afectarà a un centenar de famílies. Els nens de l'escola Reus 21 s'hauran de distribuir entre el Pi del Burgar, Isabel Besora o entre els diferents centres de la ciutat.

Amb aquest canvi, la Generalitat s'estalviaria la construcció de l'IES Roseta Mauri a l'aparcament de camions de la zona de la Pastoreta, almenys a curt termini, ja que el situaria a l'edifici que s'està construint al carrer de Fuster Valldeperes.

Els pares es queixen que es tracta d'una decisió sense el consens de les famílies afectades i que s'han assabentat d'aquesta proposta a través de la directora del Reus 21.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 padre de alumno, reus, 03/11/2011 - 02:52

Egoista o no yo miro lo mejor para mi familia igual que tu,yo tambien me he quedado sin escuela instituto.

#1 Faf, reus, 15/10/2011 - 21:54

Isabel Besora
Els veins de la zona on esta el Isabel Besora, teniu clar que si el Isabel Besora es fica on el Reus 21, ja no tindreu ni escola ni res. Quant de temps van di que farien el cole, i res de res, cap el Reus 21 i vosaltres sense cole. Vosatres tindreu algun dia un cole al barri?

#1.1 padre de alumno, reus, 20/10/2011 - 15:55

Yo se que hay gente que no le va nada bien el cambio por la lejania,a mi particularmente no me gusta que no sea escuela instituto pero lo que si tengo claro es que si no vamos al reus 21 vamos a ser mas perjudicados que si se acepta esa opcion ya que no creo que hagan un colegio nuebo a corto plazo

#1.2 Que egoista se vuelve la gente, reus, 21/10/2011 - 19:04

Que egoista ere padre de alumno, solo piensas en ti no en la gente que por diversos motivos no podra venir a nuestro edificio, Reus 21.