Publicitat
Maresme · 27 d'Octubre de 2011. 09:19h.

El Govern haurà de pagar 816.000 euros a Arenys de Munt

El Parlament insta a fer efectiva la subvenció del poliesportiu

El Govern haurà de pagar 816.000 euros a Arenys de Munt

ERC va registrar el passat mes de maig la proposta de resolució

La comissió d’Afers Institucionals del Parlament ha aprovat la resolució que "insta el Govern de la Generalitat a fer efectiu de manera immediata el pagament de la subvenció per al pavelló poliesportiu a l’Ajuntament d’Arenys de Munt, concedida el 20 de juliol de 2010”.

El diputat d’ERC Pere Aragonès ha defensat la proposta, que ha estat aprovada amb el vot a favor d’ERC, PSC, ICV i PP i l’abstenció de CiU. Solidaritat (SI) no ha assistit a la comissió.

El parlamentari republicà i el portaveu del grup municipal d’ERC, Joan Rabasseda, van registrar el passat mes de maig la proposta de resolució per instar la Govern de la Generalitat a fer efectiu de manera immediata el pagament de la subvenció de 816.000 € per al poliesportiu.

Aquesta subvenció, que havia estat concedida el juliol de 2010, va ser motiu de polèmica en el Ple d’Arenys de Munt. El gener de 2011, el regidor d’esports de CiU va declarar que “amb el nou Govern es cobrarà aviat” i va apuntar que es cobraria la subvenció abans del 31 de març de 2011.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat