Publicitat
Baix Ebre · 12 de Gener de 2011. 20:46h.

El Govern promet "especial atenció" a les Terres de l'Ebre

Germà Gordó ha situat l'equilibri territorial com una prioritat

El Govern promet "especial atenció" a les Terres de l'Ebre

Gordó, en la presa de possessió de Pallarés

El secretari del Govern, Germà Gordó, ha expressat la voluntat del nou executiu de prestar una “especial atenció” a les Terres de l’Ebre i ha situat l’equilibri territorial com a una les prioritats del Govern. Gordó ha fet aquestes declaracions a Tortosa, durant la presa de possessió de Xavier Pallarés com a delegat territorial de la Generalitat a les Terres de l'Ebre.

Gordó ha destacat que s’ha de garantir que a tot arreu es donin les condicions bàsiques per a l’obtenció de qualitat de vida i generació de prosperitat. “El Delta, l’agricultura, el turisme, els Ports i la cultura” –ha puntualitzat- “són elements que donen dinamisme a la societat ebrenca i cal impulsar-los”.

També ha dit que, més enllà de les funcions pròpies de “representació, d’informació, de coordinació i de règim interior del Govern”, el delegat “és un interlocutor natural entre el territori i l’executiu”. El secretari ha destacat també que aquest nomenament és “garantia de fer bé les coses” perquè Pallarés coneix el dia a dia de l’Administració local i perquè ha defensat amb intensitat els interessos de totes les comarques ebrenques com a diputat del Parlament.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat