Publicitat
Baix Llobregat · 6 d'Abril de 2010. 15:54h.

El líder d'ICV a Martorell dóna suport a la consulta sobiranista

Xavier Gómez creu que "els valors democràtics han d'estar per damunt de la ideologia"

El líder d'ICV a Martorell dóna suport a la consulta sobiranista

Gómez, a la dreta, en un acte a Martorell

El regidor d'ICV a Martorell, Xavier Gómez, ha mostrat el seu suport a la consulta sobiranista del proper 25 d'abril, atès que "els valors democràtics han d'estar per damunt de la ideologia i encara més de l'estratègia política".

"Vull deixar clar que estic a favor de l'exercici del Dret a Decidir i de l'Autodeterminació dels pobles, ja siguin saharauis, bascos o catalans, però poder decidir on vols estar i viure com a comunitat o poble, no és sinònim d'Independència ni de Sobiranisme. Autodeterminació no és Independència".

Tot i això, recorda que "la millor opció per Catalunya està més en el desenvolupament de l'Estatut" i creu "un error estratègic generar un debat ajuntament per ajuntament sobre la sobirania de Catalunya". També lamenta que "desgraciadament no es donen les condicions democràtiques suficients" i considera que "el plantejament és molt esbiaixat i només s'estan sentint cridats a votar els sectors independentistes, i no tots".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Andreu, Baix Llobregat, 07/04/2010 - 14:10

Hi ha molta gent a ICV i a molts amoviments socials que defensa el dret a l'Autodeterminació, però que pensa que la "moguda" de les consultes és una "enrredada" de l'independentisme/sobiranisme que pren el pèl a la gent,