Publicitat
Barcelonès · 8 de Febrer de 2012. 15:00h.

"El monument als castellers sembla un tap de cava"

L'obra de la plaça de Sant Miquel ha costat 700.000 euros

El monument als castellers que l'Ajuntament de Barcelona va instal·lar a la a plaça de Sant Miquel de Barcelona té defensors, però també detractors que el comparen amb un tap de cava, com ja va fer en el seu dia el líder del PPC a l'Ajuntament de Barcelona. N'hi ha d'altres que, tot i que els agrada, critiquen el seu emplaçament.

En una enquesta d'e-notícies realitzada al peu del monument, un ciutadà ha manifestat que "és una bona còpia d'un tap de cava". "M'agraden molt més els altres monuments que he vist de castellers -com el del Vendrell o Tarragona-. Són molt més expressius".

Un altre, encara que li agrada el monument, ha criticat la seva ubicació perquè "no té perspectiva de res". "Això necesita un espai molt més gran i que es pugui veure de lluny", ha afegit. També hi ha qui defensa l'emplaçament perquè "està al costat de la plaça de Sant Jaume, on es fan els castells i ja que no es podia fer allà trobo bé que el posin al costat".

El president del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ja va fer servir la comparació del monument amb un tap de cava quan va denunciar havia costat més de 700.000 euros.

En un comunicat va ironitzat amb que “si es fes un concurs entre els barcelonins possiblement associarien més aquest monument de dubtosa estètica a un tap de cava que als castellers”.

El ciutadà crític amb el monument
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 angel, cardediol, 09/02/2012 - 22:50

M´agrada els castellers, pero aquet monument i 700.000euros es molt cutre, Els 700.000euros es pot convidar als sense sostres a dormir en un local en condicions al menys. Pero veig que els politis ni fu ni fa.

#8 -emilio, a, 08/02/2012 - 22:06

se inventaron que la Sardana es una baile de reminiscencias helenicas, que solo se baila en Cataluña porque la ciudad de Ampurias la fundaron los griegos y patachin y patachán... Y el año pasado me enteré que se inventó a finales del siglo XIX y que para mas INRI se bailaba con musica de zarzuela

#7 -emilio, a, 08/02/2012 - 22:01

ya no saben que inventarse para exaltar aun mas los castellers. Todo el dinero es poco. Como no existe en el resto de España pues los promocionan exageradamente. Pasa igual con la Sardana decretada por la Generalitat baile Nacional catalan, en cambio a la jota que bailan en Lerida la esconden.

#6 Don Severiano, Madriz, 08/02/2012 - 20:57

Nadie me convencerá que tocarle el culo a las "pubilles catalanes" no es lo mejor de ser "casteller". Cuando eran todo hombres no interesaba.

Aclaro(hay mucho catalanista pervertido): me refiero a las mayores de edad. Con ese toque canalla que tienen las separatistas; rollo abertzale.

#5 pepe, andorra, 08/02/2012 - 19:38

es un pestiño, los castellers se merecen algo mejor. Y se habran pagado mas de cien millones de pts, pero es no vale mas de quince millones. Y me imagino donde esta la diferencia.