Barcelonès · 31 de Març de 2012. 16:19h.

El nyap de l'estació dels Països Catalans

El PPC demana millorar l'estació d'autobusos de Sants

El nyap de l'estació dels Països Catalans

Imatge de la plaça

El regidor del grup municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Eduardo Bolaños, ha sol·licitat "millores urgents per a l'Estació d'autobusos de Sants, que està en un estat de deixadesa lamentable, gens en sintonia amb el flux turístic de la ciutat", i ha sol·licitat "a la Generalitat i l'Ajuntament que actuïn de manera urgent".

El regidor Popular ha denunciat que "CiU porta anys defensant la necessitat de dignificar aquest espai, però que ara que governa a la Generalitat i en l'Ajuntament no ha fet cap proposta sobre aquesta qüestió".

Eduardo Bolaños ha assegurat que "Barcelona, ciutat turística d'avantguarda, no pot albergar una estació d'autobusos a les condicions en què es troba en l'actualitat l'Estació de Sants".

D'altra banda ha assegurat que "és necessari reposar el mobiliari en mal estat, instal·lar una zona coberta d'espera per a la comoditat dels passatgers que en l'actualitat, els mesos d'hivern, passen l'espera a la intempèrie, així com incrementar la neteja , instal·lar-hi lavabos públics, i la presència policial principalment a la nit, quan la zona és especialment fosca".

En aquest sentit, Bolaños ha considerat que "Barcelona no pot projectar la imatge de deixadesa i brutícia de l'estació d'autobusos" i ha afegit que "aquesta estació és el punt d'entrada i sortida de molts turistes europeus, així com de ciutadans d'altres comunitats autònomes i comarques catalanes, de destinacions turístiques com Andorra, i d'enllaç directe amb l'aeroport de Reus ".

Finalment, el popular ha lamentat que "mentre no hi hagi l'estació subterrània d'autobusos, per la qual no hi ha ni projecte ni calendari, cal dignificar l'actual estació d'autobusos de Sants".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Aitor, L'H, 01/04/2012 - 20:31

A Saragossa ja fa temps que tenen la estació de bus integrada a la de tren, sens dubte deu ser una estació més important que la de Sants.També tenen línia AVE per anar a la metròpoli de Huesca(però han suprimit els trens Avant per falta de demanda).Que cadascú tregui les seves pròpies conclusions

#2 Almogàver , La Sagrera , 01/04/2012 - 11:01

El PP va a remolc de les CUP, que fa mesos estant fent campanya per a l'arranjament i dignificació d'aquesta plaça i de la de Joan Peiro. Ja ho podeu veure que qui no te idees les còpia d'uns altres, en aquest cas de les CUP que tant ells blasmen.

#1 Lluís, Tortosa, 01/04/2012 - 10:43

No diem "la nyap" sinó "el nyap". D'un filòleg. Gràcies.