Publicitat
Barcelonès · 1 de Setembre de 2009. 10:04h.

'El País' denuncia la prostitució a Barcelona

Un reportatge mostra el sexe de pagament en ple carrer al costat del mercat de La Boqueria

'El País' denuncia la prostitució a Barcelona

Als voltants del mercat de la Boqueria, es produïxen al llarg de la nit trobades entre clients i prostitutes. Foto: Edu Bayer (El País)

El diari del grup Prisa, El País, denuncia la prostitució il·legal en ple carrer al costat del mercat de la Boqueria. En els porxos del mercat es refugien, entre carteristes i sense sostre que dormen, les prostitutes més degradades de la ciutat, aquelles que no disposen d'un pis per a treballar o que no poden competir als voltants del Camp Nou, l'altre focus clàssic de prostitució a Barcelona, al costat del Raval. Joves africanes -moltes víctimes de l'explotació- i, especialment, travestidos llatinoamericans aprofiten els molts racons foscos i amagats de la zona sud del Raval.

El reportatge va acompanyat de diverses fotos preses, precisament al mercat, la nit del passat dissabte per un dels fotògrafs del diari, Edu Bayer. I això que la Boqueria és "una zona on el trànsit d'aliments és continu, pel que les condicions de salubritat han de ser òptimes". No va ser un dels venedors que es queixen qui va resumir de forma tan precisa el problema, sinó Carles Martí. Era 2003 i exercia d'edil del districte de Ciutat Vella. L'avui primer tinent d'alcalde de Barcelona va anunciar llavors que tancaria els porxos de nit, i li van aplaudir els comerciants.

Sis anys i una ordenança cívica després no ha canviat res. Els polítics municipals segueixen donant-li voltes a la norma, que preveu multes per a qui ofereixi i demandi sexe al carrer. Mentre discuteixen si ara ha de regular la llibertat dels vianants a vestir-se com vulguin, l'ordenança fracassa nit rere nit a Les Rambles.

Publicitat
Publicitat

77 Comentaris

Publicitat
#79 Lizet, barcelona , 06/06/2011 - 17:51

#77

solo mirais la prostitución en las calles de la ciudad y que pasa con los pueblos? en pisos ofreciendo masajes y no es mas que pura prostitución es mas!..totalmente catalanas se publican con la ayuda de la pagina como: loquo69, loquovip, etc. aqui les mando un ejemplo de este pueblo . MONTGAT

#76 Barrio Xiino. No Raval, Barrio chino de BCN, 05/09/2009 - 11:48

Si lo dijo Carles Marti, ya lo veis, en plenos de Consejalia nos prometio el oro y el moro.
Paseanse por los alrededores de la Sala Baluard, en las escaleras se vende droga, y se pinchan, hay afuera decenas de personas. Ninguna presencia de G.U.

#75 amber, Barcelona, 02/09/2009 - 23:34

aixo no es veritat. es un montatge de el pais. son actors. nomes vol enfossar a catalunya. anticatalans. catalanofobics!!!! oohh deu meu. som una nació. som els millors del mon. som la repanocha. som els Payasos cagalanes

#74 Victor, Vic, 02/09/2009 - 21:00

Això a Sitges no passa, perque en tot cas serien 2 paios que surtirien a la foto, i un dells estaria ajupit.
L'Ajuntament fa la vista grossa, pq més d'un funcionari i politic ja li va bé tindra a prop on deixar anar tota la seva mala llet acumulada.

#73 Bernat, BCN, 02/09/2009 - 20:50

Josep de Sitges: tens raó a Sitges no passa això. A Sitges jo he vist parelles de maricons dant-se pel trasero al bell mig de la platja. Hi ha una diferència. Es veritat.