Publicitat
Barcelonès · 5 de Novembre de 2010. 14:02h.

El Papa divideix el bipartit municipal

Hereu espera que la visita del Papa sigui "un èxit" mentre Gomà es manifesta en contra

El Papa divideix el bipartit municipal

Hereu, durant l'entrevista

L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha afirmat que la visita del papa ha de ser un èxit perquè li convé a la ciutat per a la seva projecció, en contraposició amb el dirigent d'ICV, Ricard Gomà, que es va manifestar contra la visita de la màxima autoritat de l'Església catòlica.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, l’alcalde ha dit que l’aposta que va fer pel túnel del TGV pel costat de la Sagrada Família l’avala per demanar que la presència de Benet XVI sigui molt positiva per Barcelona. "Ha estat responsable, i en defensa de Barcelona, defensar davant de qui fos el túnel i, per això, jo ara em veig com molt legitimat a dir que ara el que convé per Barcelona és que aquesta sigui una gran visita".

"Una visita que sigui un èxit, que serà un èxit de tots i que, a més a més, marca un fita. La Sagrada Família no és qualsevol cosa, és un dels grans símbols de la nostra ciutat, un símbol universal”, ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 ac, mao, 06/11/2010 - 13:20

Pareix mentida. En plena crisi, i donat que la visita del Papa generarà uns 30 milions d'euros, ningú i menys un polític, hauria d'estar en contra d'aquesta visita. Aquest senyor hauria de dimitir ara mateix.