Publicitat
Val d'Aran · 13 de Juny de 2012. 18:21h.

El Parlament redueix la reserva nacional de caça de l'Aran

N'exclou el municipi de Naut Aran

El Parlament redueix la reserva nacional de caça de l'Aran

El síndic d'Aran, Carlos Barrera, seguint el debat sobre Naut Aran des de la llotja

El ple ha aprovat per unanimitat la proposició de llei per modificar els límits i la denominació de la reserva nacional de caça de l'Alt Pallars-Aran que, amb els canvis aprovats, exclourà el municipi de Naut Aran i, en conseqüència, passarà a denominar-se reserva nacional de caça de l'Alt Pallars. La llei arribava al ple sense esmenes.

Aquesta iniciativa, presentada pel Consell General d'Aran, és la primera impulsada per un òrgan supramunicipal que arriba al ple aquesta legislatura. Des de la llotja, han seguit el debat el síndic d'Aran, Carlos Barrera, i el conseller d'agricultura, ramaderia i medi ambient del consell, José Enrique Arro.

La proposta, que alterarà els límits de la reserva pel nord, el sud i l'oest, ha estat tramitada pel procediment d'urgència, a sol·licitud dels grups parlamentaris. Això ha permès que, un mes després de passar el debat de totalitat, ja s'hagi aprovat.

Al debat hi han intervingut els diputats Agustí López (CiU), Joaquim Llena (PSC), Dolors López (PPC), Joan Boada (ICV-EUiA), Carmel Mòdol (ERC), Jordi Cañas (C's), Antoni Strubell (SI) i Joan Laporta.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat