Publicitat
Barcelonès · 21 de Febrer de 2015. 19:46h.

El partit de Colau, contra el precinte de Can Vies

“S’ha de seguir xerrant, i xerrant i xerrant"

El partit de Colau, contra el precinte de Can Vies

Jordi Pla

Barcelona en Comú, la candidatura d’esquerres que lidera Ada Colau i que està formada per Guanyem, Podem, ICV-EUiA i Procés Constituent, està en contra del precinte de Can Vies efectuat per l’Ajuntament de Barcelona.

Jordi Pla, candidat a les primàries de Barcelona en Comú per ser conseller de Sants, ha explicat, en declaracions a e-notícies, que la única via per solucionar el conflicte entre l’Ajuntament i el col·lectiu que està a Can Vies és el diàleg.

“S’ha de seguir xerrant, i xerrant i xerrant, fins que es trobi una solució”, ha comentat abans de dir que “el que no pot fer el senyor alcalde és venir i posar el precinte, encara que tingui totes les de la Llei, que això no ho discuteixo”.

“No sé fins a quin punt han estat amb profunditat les converses amb el col·lectiu que ara està a Can Vies. Entenc que la única solució viable és el pacte i arribar a un consens entre l’alcaldia i ells”, ha afegit.

Tot i això ha comentat que com que el col·lectiu defensor del centre social okupat no vol parlar amb l’Ajuntament, “es podria buscar un interlocutor”. En aquest sentit, ha manifestat que a Barcelona en Comú “estariem encantats de fer-ho”.

D’altra banda, Pla, que viu al barri de Sants, ha confessat que li van semblar “molt malament” els aldarulls que es van produir fa uns mesos. Però ha recordat que “al barri estem sensibilitzats amb Can Vies, estem preocupats pel seu futur, apostem pel diàleg fins que s'arribi a uns solució”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Neferu, Barcelona, 22/02/2015 - 13:27

Esta es una de las sombras de Colau.

#8 Juan, Terrassa, 22/02/2015 - 12:59

Y okupando y okupando y okupando....

#7 Nana Cid, Molins de Rei, 22/02/2015 - 09:23

Pobreza de todo tipo, desempleo, personas mayores, esperanza de vida, etc... que de unos barrios a otros, los que tanto aman a Barcelona y, que no maman de Barcelona (sus fondos) deberían tomar cartas en el asunto. Que no tiren pelotas fuera aunque la voz y la pronunciación pueda parecer graciosa.

#6 Nana Cid, Molins de Rei, 22/02/2015 - 09:20

salga su Hada a los medios y que lo deje claro taxativamente, Solo falta luego la usucapio, que pronto la aplicaran (nada más que por el vivir en un sitio x tiempo la propiedad pasa a ser de quien la ocupa). Y luego a los problemas del barrio: yo creo que Can Vies como poco estará en la posición 11.

#5 Nana Cid, Molins de Rei, 22/02/2015 - 09:18

conceller acorde al tenor literal del artículo (según vayan los resultados) que NO discute la ley pero que hay que dialogar. Que el barrio está muy sensiblizado con el tema. Vayamos a responderle por partes: si la Ley lo marca y ellos ven bien la ocupación de propiedades públicas o privadas, que