Publicitat
Garraf · 21 d'Abril de 2009. 21:42h.

El PP acusa un regidor de CiU a Cubelles d'afavorir les seves amistats

Es va negar a sancionar un amic i sí va multar una dona que no coneix

El PP de Cubelles denuncia que un regidor de CiU a l'Ajuntament s'ha negat a sancionar a un amic al·legant que té una relació personal i laboral amb ell. Segons el PP, "el regidor de CIU de l'Ajuntament de Cubelles (Barcelona), Joan Albet i Miró, es nega a imposar una sanció a un amic seu al·legant dita condició d'amistat i relació laboral amb ell en contra dels interessos del Municipi, votant a favor de dita sanció per infracció urbanística a una altra ciutadana del Municipi a la qual no coneix, en definitiva, exercint el seu càrrec públic posant per davant els seus interessos personals als generals municipals als quals representa".

"Davant l'estupor de la resta de regidors i dels ciutadans, el regidor de CIU Joan Albet es va absentar del Ple per a no votar a favor de la imposició d'una sanció a un ciutadà amb el qual manté relació laboral i/o personal, però sí que va votar a favor de la imposició de sanció pel mateix fet a una ciutadana a la qual, segons sembla ser, no coneix", afegeix el PP.

"Els regidors del Partit Popular de Catalunya li van manifestar el desvergonyiment de la seva actuació, ja que amb la mateixa poca vergonya el regidor de CIU va demostrar prioritzar els seus interessos i relacions personals als interessos superiors del Municipi, demostrant amb això la seva absoluta falta de capacitat per a seguir en la condició de regidor, i sol·licitant que assumís la seva responsabilitat política i cessés en l'exercici de les funcions de regidor i representant municipal”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 xaset, cubelles, 11/05/2012 - 13:03

K tontos si la politica es para eso.. para robar
Seguro que votais al siguiente y os la vuelve a meter hehehe . mientras os la meten por el cuilo no parais de decir el partido que os la clava . Todos los que piensen votar , haver si se quitan la polla que les meten por el culo TONTOS!

#4 Sir Pablo, Cubellas, 07/09/2009 - 19:04

Eso lo llamo yo trafico de influencias....

#3 ANTONIO, CUBELLES, 22/04/2009 - 21:00

SOY DE CUBELLES Y QUIERO FELICITAR AL PPC , PORQUE ES EL ÚNICO PARTIDO QUE ESTÁ PONIENDO A ESTE SR. EN SU SITIO, AQUÍ TODO EL MUNDO SABE QUE ESTE SR. APROVECHA SU CONDICIÓN DE REGIDOR EN BENEFICIO DE SU PROFESIÓN .

#2 Joan, Alcanar, 22/04/2009 - 17:32

No sóc de CiU. El regidor va fer el que ha de fer qualsevol regidor en aquestes circumstàncies. A veure si no desinformem la ciutadania.

#1 isabel, barcelona, 21/04/2009 - 23:35

un regidor , tant si té amistat o enemistat manifestes amb alguna persona i s'ha de pronunciar mitjançant el seu vot, s'ha d'abstenir, ja que si no l'acord podria ser impugnat, per tant va fer l´únic que podia fer