Publicitat
Barcelonès · 13 de Juliol de 2010. 14:30h.

El PP alerta que es vol fer pagar les motos per aparcar

Alberto Fernández recorda que sense "les motocicletes no s'entén la mobilitat a Barcelona"

El PP alerta que es vol fer pagar les motos per aparcar

El PPC alerta amb les motos

El president del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, reclama "un Pla d'aparcaments i millorar la seguretat per a les motos a Barcelona". El Partit Popular reclamarà la compareixença d'un responsable municipal en la Comissió de seguretat i mobilitat del proper dijous 15 per valorar aquestes qüestions.

Alberto Fernández ha assenyalat que "l'anunci de l'Ajuntament de prohibir l'aparcament de motos a voreres de Ciutat Vella i Poble Nou, és l'avantsala per fer pagar als motoristes per aparcar, com ja es fa amb els vehicles de quatre rodes amb una zona blau i verda".

En aquest sentit ha afegit que "no es tracta de fer pagar a tothom i per tot a Barcelona, sinó de crear un veritable Pla d'Aparcaments de motocicletes i ciclomotors, sense els quals no s'entén la mobilitat a Barcelona".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 montnegre, Premia de Mar, 14/07/2010 - 13:29

Si no fos les motos no es podria circular per Barcelona. Han de poder aparcar sense pagar.
Jo ja estic fart de pagar impostos per pagar un servei de metro i de bus totalment deficitari. Que es pagui el servei el que l'utilitzi i a mi en deixin en pau.

#3 Baudili, Sant Boi, 13/07/2010 - 19:44

Doncs ja serien hores. No entenc per què els cotxes han de pagar i les motos no. FORA MOTOS DE LES VORERES JA!

#2 Francesc, Barcelona, 13/07/2010 - 17:03

Som la unica ciutat del primer mon on caminar per la vorera es una odisea, ja que una moto et pot atropellar a tu o als teus fills. Les motos contaminen i no son sostenibles, per que tenim el metro que tenim si la gent no l\'utilitza ????

#1 Albert, Barcelona, 13/07/2010 - 15:16

Aquestes són les politiques dels partits d'esquerra.....passi per caixa que li farem pagar tot el que puguem....i el que no ja li treurem a base de multes i sancions...no es preocupi.