Tarragonès · 23 d'Octubre de 2012. 15:37h.

El PP apunta a segona força a Tarragona per la caiguda del PSC

CiU obtindria 10 dels 18 escons de la demarcació, mentre que ERC també pujaria

El PP apunta a segona força a Tarragona per la caiguda del PSC

Rafael Luna, cap de llista del PPC a Tarragona

A mesura que es van coneixent noves enquestes o sondejos sobre les eleccions catalanes del proper 25 de novembre augmenten les males notícies per al Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). Fins ara tot apunta a una davallada important dels socialistes al conjunt de Catalunya, tot i que es mantindrien com a segona força. Però això sembla que no seria així a la demarcació de Tarragona.

En un sondeig donat a conèixer avui per RAC1, el PSC perdria la seva posició com a segon partit més votat a la província de Tarragona en favor del Partit Popular (PP). Els socialistes perdrien la meitat dels escons que tenen ara, passant de 4 a només 2, mentre que el PP mantindria els 3 que va aconseguir el 2010 i passaria a ser la segona força.

Convergència i Unió (CiU) aconseguiria 10 dels 18 escons en joc, un més que fa dos anys, i Esquerra Republicana (ERC) també guanyaria un diputat, quedant amb 2. Per la seva banda, Iniciativa per Catalunya (ICV) mantindria el seu electe.

Des del Partit Popular, el seu president tarragoní, Alejandro Fernández, ja ha valorat els resultats que els dóna el sondeig, afirmant que són una mostra “del creixement del nostre projecte a Tarragona”.

Fernández ha afegit que “ara mateix els tarragonins saben que el PP és el millor antídot contra l’independentisme” en ser “la única força que defensa els interessos dels catalans que també se senten espanyols”. El seu cap de llista a Tarragona és Rafael Luna.  

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 anims peperos, tarragoni, 23/10/2012 - 17:48

Va que els peperos son la unica alternativa a lindependentisme de Mas, somi nois

#1 Pep, Vic, 23/10/2012 - 16:33

Dons no ser que li diu antídot :

18 escons en total
13 sobiranistes ciu ? erc -icv
2 federalistes psc
3 espanyolistes pp (els mateixos que fins ara)

no faran ni l'efecte d'una aspirina caducada.

#1.1 Yomismo, España, 23/10/2012 - 18:00

Si los convergentes de RAC1 dicen eso es que el PP tiene asegurados los 4 escaños y puede lograr hasta 5, ¿ERC subir en Tarradona ni de coña? y más con los votos que conseguirá la CUP o los que se irán desde ERC a CiU.

El PP puede ser la 2ª fuerza en Cataluña en 25-N.