Barcelonès · 12 de Maig de 2009. 15:57h.

El PP creu que la política d'habitatge "és de cartró pedra'"

Alberto Fernández Díaz proposa un nou Pla de 33.000 vivendes protegides

El PP creu que la política d'habitatge "és de cartró pedra'"

Alberto Fernández, abans de la roda de premsa

Alberto Fernández Díaz, president del Grup Popular ha proposat "un nou Pla d'habitatge amb 33.000 nous habitatges protegits en el termini de 8 anys, davant les 24.000 compromeses.

Aquesta proposta l'ha realitzat en roda de premsa davant d'un solar situat al carrer Navas de Tolosa, 312 (comprat al Ministeri d'Interior el 20/09/2006). A l'esmentat solar, entre altres equipaments s'han de construir 2 promocions amb un total de 154 habitatges, una de de lloguer per a joves de 78 habitatges i una altra de 76 habitatges per a la tercera edat. Fins a la data "no s'ha començat a construir, està en projecte, ni tan sols en licitació, tot i que al cartell de les promocions consta dins del Pla d'habitatge 2004-2010", ha explicat Ferández Díaz.

Tanmateix el dirigent Popular ha denunciat "la política de 'cartró pedra' de l'Ajuntament, amb molts anuncis i poques promocions públiques. A més de no promoure els habitatges que necessiten els barcelonins, reconeixen la seva pròpia incapacitat, quan en el propi pla assenyala que el 21% dels joves hauran de marxar de la ciutat per no poder accedir en un habitatge".

Fernández Díaz ha assenyalat que "es demostra sistemàticament que els plans anteriors d'habitatge no tan sol són insuficients, sinó que estan plens d'incompliments i de promeses que donen pas a solars vacios i una política d'habitatge de 'cartró pedra', de cartró perquè únicament és publicitat, i no és de pedra perquè no construeixen els habitatges anunciats".

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat