Barcelonès · 6 de Maig de 2014. 20:28h.

El PP de Badalona fa servir el lema de l’Ajuntament

La Junta Electoral prohibeix el seu ús perquè “no és privatiu de cap partit polític”

El PP de Badalona fa servir el lema de l’Ajuntament

Una imatge d'arxiu de l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol

La Junta Electoral de la zona de Barcelona ha prohibit al Partit Popular (PP) de Badalona que faci servir el lema ‘Construint una ciutat de primera’ perquè està inscrit per l’Ajuntament d’aquesta ciutat i argumenta que “no és privatiu de cap partit polític”.

Aquest organisme també apunta en la seva resolució dictada aquest dimarts que aquest lema tampoc no se’l poden apropiar “ni les persones que en cada moment exerceixin la funció d’alcalde. En aquest sentit, adverteix que identificar el lema durant un període electoral amb el càrrec que ocupa l’alcalde Xavier García Albiol del PP “indueix a la confusió al mateix temps que suposa fer publicitat de coses aconseguides durant l’exercici del càrrec”.

El grup municipal de CiU al consistori de Badalona havia presentat una protesta a la Junta Electoral per protestar contra l’ús d’aquest lema, en considerar que “el PP de Badalona s'havia apropiat indegudament del lema de la Institució ‘Badalona, ciutat de primera!’". Des de la federació nacionalista han advertit que estaran atents per a garantir que es respecti aquest criteri de la Junta després de les eleccions europees i de cara als comicis municipals del 2015.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat