Conca de Barberà · 15 de Febrer de 2011. 13:37h.

El PP de Montblanc proposa “rebaixar" les taxes per atreure empreses

El candidat popular a l'alcaldia considera que "cal fer un municipi atractiu per la inversió"

El PP de Montblanc proposa “rebaixar" les taxes per atreure empreses

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Montblanc, Josep Maria Cabestany

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Montblanc, Josep Maria Cabestany, ha proposat “rebaixar les taxes municipals per atreure a empreses interessades en instal·lar-se a Montblanc”.  Segons Cabestany, “l’atur és un problema per molta gent del nostre municipi i, atès que el govern central ens ha paralitzat més d’una infraestructura bàsica pel nostre creixement, cal fer de Montblanc un municipi atractiu per la inversió”.

En un altre ordre de coses, l’alcadable popular per la capital de la Conca ha anunciat que “un Partit Popular decisiu per governar potenciaria les polítiques de joventut, els grans oblidats en els darrers governs municipals”. Josep Maria Cabestany ha concretat que “una mesura que es podria tirar endavant seria la cessió d’espais municipals a col·lectius juvenils”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Josep, Montblanc, 15/02/2011 - 16:25

El que podria fer aquest Sr seria especificar una mica més, que enten per cessió d'espais municipals al jovent, quan la majoria d'entitats viuen a costa i en locals municipals inclòs l'associació juvenil de Montblanc. El PP mai ha tret cap regidor a Montblanc i van pel camí de repetir la gesta.