Publicitat
Anoia · 15 d'Abril de 2012. 10:46h.

El PP de Piera s'absté contra la reforma laboral

El portaveu José Maruenza justifica el vot perquè al municipi "hi ha molts aturats"

El PP de Piera s'absté contra la reforma laboral

Un ple a l'ajuntament de Piera, en una foto d'arxiu

Els dos regidors del PP a l'Ajuntament de Piera han votat abstenció en una moció presentada en aquest consistori contra la reforma laboral aprovada pel govern de Mariano Rajoy. El portaveu dels populars al consistori, José Maruenza, ho ha justificat en assegurar que tot i que “la reforma l'ha feta el meu partit" a Piera "hi ha molts aturats i no podem votar en contra d’aquesta moció”.

Plataforma per Catalunya a Piera, juntament amb altres partits del consistori, ha presentat una moció contra la reforma laboral, com ha fet també en altres consistoris on té representació.

La regidora de la formació ultradretana, Dolors Tomba, ha dit que “vaig quedar molt sorpresa per la votació dels regidors del PP, perquè si ni els mateixos militants del seu partit creuen que la reforma portarà feina, com volen que ens la creiem la resta dels ciutadans?”.

Tot i això, Tomba ha expressat que “reconec la bona fe dels regidors del PP, que han vist com la majoria de la gent del país que aquesta reforma no servirà més que per retallar drets als treballadors”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pepero, Piera, 17/04/2012 - 15:06

El PP no va votar en contra es va abstenir, cla que rectifiqueu siusplau

#1 Manel, Granollers, 15/04/2012 - 13:54

Com a minim aquets regidors del pp tenen una mica de vergonya no com els altres, però de tota manera han fet un favor molt dolent al seu partit amb aquesta acció queda clar que ni molts d'ells es creuen la reforma ni tan sols rajoy