Publicitat
Tarragonès · 15 d'Abril de 2013. 21:18h.

El PP de Tarragona no vol més mesquites a la ciutat

Els 'populars' demanen al govern municipal que allargui un any més la suspensió de noves llicències

El PP de Tarragona no vol més mesquites a la ciutat

Alejandro Fernández, en una foto d'arxiu

El Partit Popular (PP) de Tarragona ha deixat clar que refusa l’obertura de noves mesquites a la ciutat, després que al ple d’aquest divendres estigui previst desbloquejar la moratòria actual que no permet donar noves llicències per obrir centres de culte. La suspensió estava vigent des del passat mes de maig, amb el qual durant l’últim any no s’han obert nous centres de culte a la ciutat.

Al ple d’aquest divendres es preveu que s’aprovi la modificació del nou POUM que regularà les llicències que es presentin, amb el qual la moratòria que hi havia fins ara deixarà d’aplicar-se. Per Alejandro Fernández, portaveu del PP tarragoní, això suposarà “un efecte crida” que pot convertir Tarragona i els seus barris perifèrics en ciutats com Lleida, Badalona o l’Hospitalet, amb els seus mateixos problemes.

Fernández ha assegurat en una roda de premsa feta avui que durant l’últim any s’han rebut diverses peticions per obrir nous centres de culte a la ciutat, puntualitzant que “quan es parla de centres de culte, es vol dir mesquites”. El portaveu popular creu que la llei que es presentarà al plenari és “ambigua”, raó per la qual proposa allargar un any més la prohibició i així poder treballar més en la normativa.

Des de l’equip de govern no han trigat a contestar al portaveu del PP. El tinent d’alcalde de Territori de l’Ajuntament, Carles del Castillo, ha respost que el PP actua per “pur tacticisme” i que la moratòria per donar llicències no es pot allargar més perquè així ho marca la Llei d’Urbanisme.

La normativa es preveu aprovar amb els vots de PSC i de CiU, que ja ha dit que hi votarà a favor sempre i quan el govern es comprometi a revisar tots els centres d’aquest tipus que ja funcionen d’una manera il·legal.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Terrassenç, Terrassa, 16/04/2013 - 19:58

Tranquils que vinguim tots a Terrassa que a la macromezquita que volen construir entraran tots i si no el alcalde els deixará uns cuans carrers per a ells

#4 Pep, Reus, 16/04/2013 - 19:55

Es heu fixat que els únics immigrants que no paren de demanar i volen imoposar les seves costum sense parlar el nostre idioma son aquets ??. Com deia aquell " al enemic ni aigüa".Ja está be de halal; mezquites;vels, burkes, reagrupaments i mes monsergues.."de forment ni un gra" res de res...

#3 gironí, GIRONA, 16/04/2013 - 18:47

Per fi diuen quelcom amb sentit aquests españolitos.
Independència JA!

#2 Tomppa, Sabadell, 16/04/2013 - 11:04

Blablablablablabla ... i com ho eviteu ? Feu els creients practicats fora ? Cal recordar que son com conills perquè fan com diu papa ... hmm no era papa ? Ja en tot cas ... no hi es pot fer res, un any maco molt lluny d'ara, estat espanyol torna als seus origíns ... ja es diu Hola ( a allah! ).

#1 Oriol Agramunt, Berga - Catalunya, 15/04/2013 - 21:32

Quina vergonya aquests del PP que van obrir les portes als immigrants amb Aznar.

#1.1 joan, tarragona, 16/04/2013 - 00:12

a més ara hi ha dos menys que abans, no se perquè parla d'això, clar que com no pot parlar de les retallades ni pot parlar de l'atur, ni de la seva tasca com a diputat, ha d'inventar alguna cosa.