Publicitat
Baix Penedès · 22 d'Agost de 2013. 11:01h.

El PP deixa el govern de Bellvei en protesta per les estelades

El regidor popular lamenta que l’alcalde permeti la bandera al municipi

El PP deixa el govern de Bellvei en protesta per les estelades

Estelades, a Bellvei

L’únic regidor del Partit Popular (PP) a l’ajuntament de Bellvei del Penedès (Baix Penedès), José Ángel Pascual, ha presentat la seva renúncia a seguir formant part de l’equip de govern, en protesta per la permissivitat de l’alcalde a l’hora de deixar penjar banderes estelades al municipi.

L’ANC de Bellvei va penjar fa uns dies un grapat de banderes independentistes en diferents punts del municipi, amb la voluntat que hi onegin fins la Diada. Pascual, que formava part del govern junt amb l’Agrupació + Bellvei (de l’alcalde Fèlix Sans) i el PSC, va instar el batlle a treure-les, però aquest s’hi va negar.

Va ser llavors quan el regidor del PP va amenaçar amb deixar el govern si no es treien les banderes, cosa que va acabar fent ahir dimecres en presentar la renúncia a l’alcalde. Els altres dos partits creuen que aquest no és motiu per abandonar, i estan convençuts que el regidor del PP volia aprofitar aquest fet per “fer xantatge a l’equip de govern”.

Durant els últims dies també s’està produint una guerra de banderes a la població, ja que les que ha penjat l’ANC en diferents punts han estat retirades dues vegades ja per persones anònimes. Tot i això, l’Assamblea les ha tornat a restaurar en ambdues ocasions.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#13 Pep de Barcelona, pepebanama@ya.es, 23/08/2013 - 17:36

Gent de un Pais vei que no entenen que som un Estat inminent.

#12 Eduardo González Palomar, Manlleu, 23/08/2013 - 11:04

¡A juzgar por cómo repone las banderas, parece que el independentismo en Cataluña tenga presupuesto ilimitado!

#11 Ciset, Girona, 23/08/2013 - 10:19

Com no se'ns havia ocurregut abans? Un sistema econòmic i estètic de foragitar els enemics de Catalunya de les institucions. De fet, se'n van ells solets.

#10 Jessb, Barcelona, 22/08/2013 - 21:37

es veu que el PP s´implica no pas com el PSC.

#9 amarileta, bcn, 22/08/2013 - 21:18

Anar fent maletes? Els trens amb els que Franco va colonitzar Catalunya, encara circulen...

#9.1 jessb, Barcelona, 22/08/2013 - 21:36

Doncs al principi els emigrants que arribaben a Catalunya eren retornats pe la G.C. despress si eren admessos pero també varen anar a Madrid, València, Alemanya, França, Suïsa, etc... potser es que volia colonintzar tots aquets territoris.