Baix Llobregat · 11 de Juliol de 2012. 10:47h.

El PP demana fer públic els sous de Sant Boi

Regidors, personal eventual i càrrecs de direcció

El Grup Municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Sant Boi ha presentat una moció per al Ple municipal de juliol instant a l'equip de govern (PSC i ICV) a publicar els sous de tots els regidors de l'Ajuntament, així com les retribucions del personal eventual i de direcció de la pròpia organització municipal i de les empreses públiques municipals.

El PP estableix que la publicació ha de ser present de manera específica a la pàgina web de l'Ajuntament, sense perjudici de les publicacions en els diaris oficials que correspongui, juntament amb la informació relativa als nomenaments i la contractació del personal eventual i directiu de tota l'organització municipal.

La regidora Marina Lozano considera que "la transparència ha de constituir un dels eixos vertebradors de la gestió pública, i els poders públics tenen l'obligació de donar a conèixer i publicar la informació de les retribucions dels seus càrrecs públics i del personal eventual i de direcció nomenat pels responsables polítics ".
Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Miquel Solé, Barcelona, 14/07/2012 - 18:26

Doncs molt bé amb el PP i un gran aplaudiment per aquestes i altres propostes, en la línia del que va avançar la Vicepresidenta del govern espanyol. Ni tants càrrecs electes, ni tants als sous, ni tants càrres de lliure disposició.