Publicitat
Maresme · 9 d'Agost de 2011. 12:22h.

El PP denuncia "aldarulls" durant el Ramadà a Mataró

Demana mesures que evitin les molèsties que pateixen els veïns del Parc de Rocafonda

El Grup Municipal del PPC de Mataró presentarà un prec de cara el Ple de setembre per demanar al govern municipal una sèrie d’actuacions encaminades a garantir el descans dels veïns de la zona propera al Parc de Rocafonda i per tal que es garanteixi un ús adequat d’aquest i altres equipaments del barri, per evitar "les molèsties que pateixen cada nit, de manera ininterrompuda, els habitants d’aquesta zona de la ciutat durant el mes d’agost, coincidint amb la celebració del Ramadà a la Mesquita de Rocafonda".

Els populars ja van fer-se ressò l’any passat del "malestar i les queixes d’aquests veïns, que nit rere nit, han de suportar els aldarulls que diferents grups de joves ocasionen als veïns del Parc de Rocafonda, entre les 12 de la nit a les vuit del matí".

Els populars denuncien que "aquest estiu, un cop més, torna a passar el mateix. A més, com que la temporada estival coincideix amb el Ramadà, els aldarulls s’incrementen amb l’anada i vinguda dels creients que acudeixen a la mesquita a resar, i amb l’ocupació del parc per part de molts nens que esperen jugant tornar a l’oració".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 halim, marroc de tanger, 14/08/2011 - 09:44

si os molesta ke haya mezouitas en este pais,pues ami tambien mi molesta ke haya eglecias en maruecos,y si temolesto yo como imegrante sera lo mismo tambien.

#3 angel, cardedol, 10/08/2011 - 23:05

el Ramadano que lo celebre en Moroco. PxC.

#1 xavier, GAVÂ, 09/08/2011 - 14:36

Això dels aldarulls passa perquè hi ha poques mesquites. Si n'hi hagués més no aniria tanta gent a la mateixa mesquita

#1.1 Roser, Barcelona, 10/08/2011 - 09:07

No es asi,a mas mezquitas mas celebracion a la SALIDA DE LA MEZQUITA.En Ramadan por las noches se come abundantemente y se celebra alegremente Las mujeres que no trabajan ,durante el Ramadan duermen de dia para soportar no comer,cocinan a ultima hora para comer por la noche con la familia y amigos

#1.2 halim, marroc de tanger, 14/08/2011 - 09:51

hi tu roser ke sabes tu de las mujeres ke son musulmanas de verda de como hacen el ramadan