Publicitat
Barcelonès · 19 de Novembre de 2008. 15:05h.

El PP denuncia "la degradació del barri del Gorg"

Presenta un vídeo que "hauria de fer caure la cara de vergonya a més d'un"

El Partit Popular de Badalona ha presentat un vídeo "en el que pot apreciar-se la degradació que està patint el barri del Gorg". El PP ha elaborat aquest nou vídeo per "advertir que en el lloc a on avui s’hauria d’estar construint un canal marítim i pisos d’alt standing l’únic que hi ha són solars en els que s’acumulen tones d’escombraries i runes". "La construcció del canal del port ha quedat en via morta, després que l’Alcalde, Jordi Serra, i el Primer Tinent d’alcalde, Ferran Falcó, hagin anunciat que s’estan replantejant el projecte", lamenta.

El vídeo inclou imatges de bombardejos d’avions en combat per tal d’explicitar que l’estat en que es troba aquesta zona recorda als efectes d’un bombardeig. “Amb les imatges inicials del vídeo, el que volem és jugar a crear confusió en l’espectador a l’hora d’ubicar l’escenari que apareix a les imatges”, ha explicat García Albiol.

García Albiol ha manifestat que la voluntat d’aquest vídeo, enregistrat fa tres setmanes, és “posar de manifest les conseqüències que implica, per al barri i per a la ciutat, la decisió de l’Alcalde i del Primer Tinent d’Alcalde de parar el projecte de construcció del canal i els habitatges”. El President del Grup Popular ha recordat que, tal i com han manifestat els veïns i les mateixes empreses ubicades a la zona, la decisió de Serra i Falcó ha generat una important inseguretat jurídica. “A dia d’avui es desconeix quin serà al final el desenvolupament final de la zona”, ha afirmat García Albiol. “Serra i Falcó van llençar la pedra anunciant la possible paralització del projecte, i ara no saben com sortir-se de l’embolic”, ha afegit.

García Albiol ha assenyalat també que “veure l’estat de deteriorament del barri del Gorg, a poc més de 400 metres del Magic Badalona, i a poc més de 150 metres del port esportiu, hauria de fer caure la cara de vergonya a més d’un”. “Els badalonins sembla que ens hem acostumat a que aquesta zona de la nostra ciutat sigui l’escenari d’anuncis de vehicles amb paisatges industrials apocalíptics”, ha explicat García Albiol, “però en realitat el que tenim és una ciutat que tenia una solució per a aquest espai i ara sembla ser que ja no la té” . El PP ha estat "l’únic partit que s’ha pronunciat a favor de continuar mantenint el projecte inicial –i aprovat- de construcció del canal i els habitatges".

Imatge del Gorg
Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Sergi, Badalona, 19/11/2008 - 22:00

Felicidades Albiol, vivo en Llefia y serás el próximo alcalde de Badalona.

#10 loles, badalona, 19/11/2008 - 21:42

Albiol, el cochecito de la dipu con su chofer i guardaespaldas incluido no te dan verguerza. Ir a cobrar por asistir a las diversas comisiones, pleno etc. etc. no te da verguenza. Vivir en Barcelona y ser concejal de Badalona tampoco.

#9 loles, badalona, 19/11/2008 - 21:29

Xavi despues de limpiar los solares te vienes a vivir a Badalona que es donde tendrias que vivir y no en Les Corts.
Luego dejas el coche de la Diputación y te vas con tu coche a mirar solares de Barcelona.

Cuando hagas esto tendras credibilidad.

#8 Jacint, Vilassar, 19/11/2008 - 18:07

Osti tu, que l'Albiol es dediqui al cinema. Gran director es perd Catalunya, un subversiu, un Oliver Stone, un Tarantino amb reminiscències de Kubrick. El meu cunyat m'ha robat 3 metres del meu jardí. Podria fer-me un film de denuncia, senyor Albiol?

#7 Amancio, badalona, 19/11/2008 - 17:42

Cada vez que veo vuestros videos tengo más decidido a quien voy a votar.

Sr. Albiol enhorabuena por vuestro trabajo !!!