Publicitat
Tarragonès · 13 d'Abril de 2011. 22:27h.

El PP denuncia que CiU contracta el Cirque du Soleil

Per un "espectacle musical en plena campanya electoral"

El PP denuncia que CiU contracta el Cirque du Soleil

Imatge d'un espectacle de Cirque du Soleil

El Partit Popular de Vila-seca ha denunciat que "mentre CiU retalla la sanitat pública, el seu alcadable per Vila-seca porti al Cirque du Soleil i al Circ de Pekín per la campanya electoral". Segons ha explicat Jordi Camarasa, candidat del PP a l’alcaldia de Vila-seca, "Convergència i Unió ha anunciat un espectacle musical acrobàtic amb el Cirque du Soleil i el Circ de Pekín pel divendres 13 de maig, en plena campanya electoral".
 
Camarasa ha afegit que "ens sorprèn que CiU apliqui les tisores a tot arreu per reduir el dèficit públic de la Generalitat, dèficit herència de l’anterior govern socialista, i a l’hora de fer campanya el seu cap de llista compti amb la presència de dos pesos pesants, i no precisament barats, del món del circ".

"Les dures mesures que està prenent CiU", ha puntualitzat Jordi Camarasa, "han d’anar acompanyades, per resultar creïbles, d’un comportament auster per part dels representants convergents. No podem compartir que portar al Cirque du Soleil, amb entrades a la venta per sobre dels 100 euros, sigui un comportament auster, tant si l’ha contractat CiU directament com si els hi surt gratuïtament".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 sulfuro sulfuro, Barcelona, 14/04/2011 - 20:44

Como si no hubiera bastante circo con las votaciones en la calle y en el Parlament, ahora a los de CiU no se les ocurre nada mejor que cotratar al Circo del Sol por una pastón.
¡Que vive l´austerité!
A veces parece que todos están locos.
¿Cómo sube en política gente capaz de estas majaderías?

#3 manuel, Reus, 14/04/2011 - 16:39

cuando alguien tiene mas de un sueldo lo que menos le importan son sus vecinos por eso gasta todo lo que no es suyo para conseguir su meta SEGUIR TENIENDO SUS SUELDOS

#2 Francesc, Barcelona, 14/04/2011 - 16:18

Em sembla que és molt important que e-noticies posi de nou sobre la taula les subvencions quilomètriques a la Fira d'Abril. Es veu que no es redueixen....

#1 Lliberal, reus, 14/04/2011 - 11:16

En defensa de Vila-seca per la meva experiència és l'únic ajuntament que paga les seves factures en el termini acordat.

#1.1 karoli, Barcelona, 14/04/2011 - 11:44

" panes et circus "
salut i alegria
la gent de circ també tenin familias
hipotecas son con totom