Publicitat
Baix Penedès · 29 de Juliol de 2009. 11:34h.

El PP es marca com a objectiu pujar al Baix Penedès

Pretén augmentar el nombre de regidors a Cunit, El Vendrell o Calafell

El PP es marca com a objectiu pujar al Baix Penedès

José Barquier, amb Jordi Cornet, en una imatge de la web del PP

El primer tinent d’alcalde de Cunit, José Barquier és des d’aquest passat cap de setmana nou president comarcal del Partit Popular del Baix Penedès després de l’assemblea que es va celebrar aquest dissabte i que va permetre a la candidatura presentada per Barquier aconseguir el suport de la majoria de militants de la comarca.

Barquier substiuirà en el càrrec de president comarcal a José Ángel Pascual, també formen part de la junta comarcal el regidor de Santa Oliva Juan Cobos, la Regidora de Calafell Olga Elvira, els regidor de Cunit, Juan Bauza, els regidors d’El Vendrell Maria Teresa Mercader i Ricardo Jovani i Antonio Ramírez Palacios, María Puente, Adolfo Ruiz, Ferran Hinojo, Julián Gandía, Juanjo García, Juan Manuel Campos, Jero Merino, Alberto Azcárate i Pedro Orpí.

Segons ha explicat José Barquier “afrontem aquesta nova etapa amb molta il·lusió i ganes de continuar treballant per la nostra comarca. Sabem que el Partit Popular té molt de potencial al Baix Penedès i els nostres objectius per als propers anys i en vistes ja a les properes eleccions municipals són augmentar la representació en consistoris com el de Cunit, El Vendrell o Calafell on el Partit Popular ja participa activament en la política local i obtenir també representació en d’altres municipis”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Ester m., El Vendrell, 29/07/2009 - 20:01

El PP al Baix Penedès i a Roda sempre pacte amb el PSC. Al Vendrell, a Cunit, a tot arreu pacte per arraconar els nacionalistes.

#3 Josep Maria, El Vendrell, 29/07/2009 - 18:07

A veure si a partir d'ara es produeix algun canvi significatiu al Baix Penedès, perquè el PP aquí està ple de mafiosos i trepes!!

#2 Marc, Barcelona, 29/07/2009 - 12:12

Els unics objectius del PP a Catalunya son alla on hi ha molta immigracio espanyola no andalusa, com ara aragonesos. no fan res per Catalunya.

#1 Dani, cunit, 29/07/2009 - 11:55

Uff. aquest Barquier és la cosa més impresentable que hi ha a tota la comarca, només cal escoltar la retrasmissió dels plens de Cunit, amb quina soberbia actua d'avant de l'oposició, no crec que puixin en vots ni ells ni els seus socis el PSC a Cunit.