Publicitat
Tarragonès · 3 de Desembre de 2013. 15:58h.

El PP fa campanya contra la independència entre els turistes de Salou

Amb el lema "Si no conoces Salou, no conoces España"

El PP fa campanya contra la independència entre els turistes de Salou

Imatge del cartell

El president del Partit Popular de Salou, Mario García, ha presentat la campanya Si no conoces Salou, no conoces España,  una campanya que pretén “reivindicar que Salou no està pel debat independentista que alguns ens volen implantar”, i que està dirigida al turisme procedent de la resta d’Espanya.
 
“Volem expressar que Salou és un municipi integrador, que aposta per sumar i no pas dividir, i volem dir a tota Espanya que, com a referent turístic que som, els rebrem amb els braços oberts i que volem que aquí es sentin com a casa seva”, ha insistit.
 
Segons ha explicat, el motiu d’aquesta campanya que duu a terme el PP és “el fet que el percentatge de turistes de la resta d’Espanya a la Costa Daurada hagi caigut d’una forma notable durant el 2013, tot arribant a xifres realment preocupants: un 25% al juliol i un 30% a l’agost, quan al 2010 parlàvem de percentatges del 50%”.

Unes xifres que els Populars atribueixen “en part a la crisi, en major part a la taxa turística, però sobretot al discurs i a la campanya independentista que ha posat en marxa el Govern d’Artur Mas”.
 
“Aquest factors no ens els inventem, sinó que han estat denunciats públicament per veus expertes del sector, que han manifestat que aquest procés no beneficia gens el turisme, i ha accentuat el decreixement, al contrari que a localitats com Peníscola, Benidorm o Almeria, on no hi ha hagut davallada”, ha explicat García.
 
Per aquest motiu, “i perquè hem de mimar el turisme, donat que és una part important de la nostra economia”, s’ha engegat la campanya, que es realitzarà a Madrid i Saragossa, i que consisteix en la col·locació d’imatges a les estacions d’Atocha i Delicias “que animin la gent a visitar Salou”, el repartiment de díptics explicatius, i en cartells que donaran la benvinguda als visitants.
 
“Creiem que aquesta és la nostra obligació i així ho fem. No volem que ni un sol turista de la resta d’Espanya pugui arribar a qüestionar-se visitar la nostra terra per culpa del debat independentista que ha generat el Govern d’Artur Mas. Salou és també la seva terra i aquí se sentiran com a casa”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 Faithless, Barcelona, 03/12/2013 - 21:16

Salou poble quillo!

#7.1 Marc, Salou, 09/12/2013 - 10:46

et felicito fill, espero que els de barcelona siguin més intel·ligents que tu. A Salou no tots som igual com a tot arreu. Fas honor al teu nick...

#6 bon82, salou, 03/12/2013 - 20:40

El lema hauria de ser: "Com a casa a l'extranger".

#5 Jordi noguera, Cervera, 03/12/2013 - 20:39

Cartanya: hi que? Amb hac? Espero que la vida mes enlla de l'UE et permeteixi estudiar ortografia .

#4 Alfons, Salou, 03/12/2013 - 17:47

Garcia forma part de l'equip de govern de Salou, ja que va pactar amb CiU repartir-se l'alcaldia (3 anys CiU i 1 PP). Dóna suport, per tant, als qui defensen la independència. Si fos coherent amb les seves idees, Garcia abandonaria l'equip de govern. Però, és clar, l'alcaldia és molt llaminera...

#3 BEJOTA, BCN, 03/12/2013 - 17:28

'Bufetada' de Barroso a Tremosa

El president de la CE respon a l'eurodiputat de CiU que Catalunya quedaria "fora " de la UE

#3.1 Cartanya, bcn, 03/12/2013 - 19:48

Hi que?. Hi ha vida mes enllà de UE. Pregunta-li a Suïssa, Islàndia, Liechtenstein y Noruega. I sense deutes i sense imposicions. HAHAHAHAHAHA

#3.2 luis, barcelona, 04/12/2013 - 10:41

A Cartanya
¿En esos paises hay tantos cantamañanas y rateros como tenemos aqui?