Publicitat
Barcelonès · 5 d'Agost de 2009. 09:56h.

El PP rebutja declarar la guerra a les motos

"Hereu busca victimes per a recaptar diners amb aparcaments"

El PP rebutja declarar la guerra a les motos

Alberto Fernández Díaz, amb la seva moto

Àngels Esteller, portaveu del Grup Municipal Popular en l'Ajuntament de Barcelona, ha reclamat a l'Ajuntament "que no declari la guerra a les motos tal com ho ha fet amb els cotxes".
 
Ha recordat que des del Grup Popular en l'Ajuntament "estem en contra que s'implanti la Zona Blava per a les motos a la ciutat". Ha afegit que "Barcelona és una ciutat amb gairebé 300.000 motoristas que faciliten la fluïdesa i descongestión del tràfic, i en el cas que aquesta mesura es dugués a terme, si els motoristes optessin per circular en cotxe s'agreujaria el col·lapse del tràfic de Barcelona".
 
Així mateix ha apuntat que "la circulació de motocicletes i ciclomotors representa el 23% del volum de vehicles de la ciutat i un 15% dels desplaçaments".
 
Esteller ha considerat que "l'Ajuntament ha de facilitar la circulació a les motos, llevant barreres que l'obstaculitzin; garantir millor seguretat i permetre que aparquin amb total normalitat". Ha lamentat que "mentre des del Partit Popular es busquen solucions per a millorar el tràfic, com que les motos puguin circular pel carril bus-taxi, el consistori busca victimes per a recaptar diners amb aparcaments".
 
És per això que la regidor popular ha proposat "que se substitueixin aparcaments de cotxes de zona blava per altres gratuïts per a motos, atès que en cada plaça de cotxe caben quatre de moto", ha reclamat "la creació de més de 4.000 places gratuïtes per a motocicletes i ciclomotores".
 
Àngels Esteller ha explicat que "l'anunci de l'Ajuntament d'aplicar la Zona Blava a les motos té per part de l'Ajuntament un afany recaudatori" i ha assenyalat que "només en el 2008 Barcelona va recaudar 34 milions d'euros en parquímetres i grues".
 
Finalment ha denunciat que "enfront de la baixada d'ingressos de l'Ajuntament amb motiu de la crisi, el Govern municipal estudia noves maneres d'engreixar les arques a compte de la butxaca dels barcelonins".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Ramon, Sants-Barcelona, 05/08/2009 - 13:47

Roc, conductors que van a 180 per les carreteres, ciclistes que no respecten les senyals, vianants que creuen en vermell, gent amb decimetes colapsen els serveis sanitaris, desalmats que es colen a la cua del pa, etc... maleducats ens sobren, per tot.

#8 Roc, Barcelona, 05/08/2009 - 13:12

Les motos circulen sense respectar res ni ni ningú estan totes trucades i fan un soroll insuportable, pugen per les voreres en marxa,.aparquen com volen. Als semàfors, surten abans d'hora.Els vianants n'estem tips! Cal millorar el transport públic!!!

#7 Ramon, Sants-Barcelona, 05/08/2009 - 12:45

Jordi, o fer-ho a la japonesa, agafar tots metro, busos, trams o trens per deixar-los ofegats i fora de servei. Tenim un transport públic de pena, seria facil. Això si, reclamar una instancia per arribar tard a la feina per la seva inoperancia.

#6 Daserrout, BCN, 05/08/2009 - 12:29

La sol·lució, votar Trias o Fernàndez. El tripartit impostos i expoli al ciutadà.

#5 Jordi, Teià, 05/08/2009 - 12:12

Jo circulo amb moto (a un consum de 3,5 l/100 Kms) per una qüestió de practicitat. Si m'han de tocar els collons, la deixo al garatge i circulo amb la fera (que "menja" 18 litres de benzina de 98).
I si tots els "moteros" fem el mateix... tu mateix