Publicitat
Baix Llobregat · 25 de Novembre de 2009. 09:37h.

El PP rebutja l'empadronament d'immigrants sense papers

Adverteixen que "els hospitals es col·lapsarien d'estrangers i els barris serien guetos"

El PP rebutja l'empadronament d'immigrants sense papers

El PP no vol immigrants sense papers

El Grup municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Sant Boi ha rebutjat en el Ple municipal celebrat aquesta setmana la proposta d'acord aprovada per PSC, ICV, ERC i CiU d'empadronar tots els immigrants il·legals.

El Partit Popular qualifica "d'una total irresponsabilitat acceptar que els immigrants que es troben a Espanya en situació irregular gaudeixin dels mateixos drets que els altres a partir de l'empadronament i, per tant, puguin gaudir de totes les prestacions socials, assistencials i sanitàries que tenim".

El portaveu Popular en l'Ajuntament, Rafael Cañedo, assegura que "aquest tipus de polítiques de papers per a tots i empadronaments massius com l'última regularització massiva aprovada pel govern Zapatero el 2008, busquen en el fons un canvi de la llei electoral perquè després els immigrants siguin una font inesgotable de vots" per als partits d'esquerres".

Cañedo afirma que "l'empadronament indiscriminat d'il·legals comporta riscs latents en el nostre sistema de benestar ja que els centres hospitalaris i CAP´s quedarien col·lapsats d'estrangers i els barris de les ciutats es convertiran, com està començant a ocórrer en molts municipis, en guetos d'immigració il·legal."

El regidor Popular denuncia que "amb polítiques d'aquest tipus nostre sistema de benestar està acostat a la fallida, alhora que és profundament insolidari i discriminatori".

"D'una banda es volen reconèixer plens drets a un il·legal que amb un simple empadronament pugui obtenir la targeta sanitària, escolaritzar els seus fills en el col·legi, obtenir plaça en una guarderia i beneficiar-se de les beques de menjador sense haver contribuït prèviament al manteniment del sistema".

"I d'altra banda ens trobem una situació real de falta d'atenció a nostres majors i persones discapacitades, així com interminables llistes d'espera en els hospitals per a una operació de cataractes o de pròtesi de ciutadans que han contribuït al sistema i a aixecar aquest país amb el seu treball|feina i esforç durant tota la seva vida activa", lamenten.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 joan, manresa, 25/11/2009 - 17:06

Agradi o no aquesta es una realitat.Lo trist es que las lleis en serveis socials només beneficien als nouvinguts,els natius a callar i pagar.Fort axó,cru,pro real com la vida mateja.I molts opinen axís,opinem vaya.No es d'extrenyar la nova corrent po

#13 Joan, (Tarragona), 25/11/2009 - 16:31

homenot (Girona), tu vius a un núvol, no tens di idea de com està el país. Queda molt bé fer cometaris antiracistes, és molt bonic i políticament correcte. Aquí de racistes no n'hi ha. DESPERTA'T i surt una mica al carrer.

#12 Schumacher, Sant Boi, 25/11/2009 - 15:06

Sant Boi tiene 82.000 habitantes y muchas deficiencias en servicios generales, transporte, servicios sanitarios etc.Si abren la veda a los sin papeles, pasara a tener 150.000 habitantes con los mismos servicos deficitarios que ya tiene. "CAOS TOTAL"

#11 homenot, girona, 25/11/2009 - 14:32

Quin fàstic de comentaris racistes.Imbecils que us heu de fotre amb els més desvalguts. Jo no vull una catalunya independent si ha de ser plena de gent com la que fa aquests comentaris.llegiu una mica,les races no existeixen.Burros.

#10 q ràpid s'oblida, badalona, 25/11/2009 - 13:41

Bàsicament farien el q van fer els espanyols quan arribaren als anys 60; col·lapsar serveis i crear ghettos (santako, nou barris, castellar) una part important dels quals voten PP-PxC i mai esdevindran bons catalans.