Publicitat
Barcelonès · 17 de Novembre de 2008. 13:08h.

El PP retreu els pactes de Trias amb el PSC

A l'EMT i quatre ajuntaments de l'àrea metropolitana

El PP retreu els pactes de Trias amb el PSC

Trias, a la Convenció de CiU

El president del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, va considerar "confús" al líder de CiU en el consistori, Xavier Trias, que va defensar la capacitat del seu partit d'aconseguir l'ajuntament a les pròximes eleccions municipals en la Convenció Municipal de la formació a Barcelona. Fernández Díaz va acusar a Trias d'estar "més pendent d'un quatripartit -amb PSC, ICV i ERC- que de ser un autèntica alternativa". Trias ha signat acords amb Hereu formant el quadripartit a les Entitats Metropolitanes  (EMT Entitat Metropolitana del Transport i AMT Àrea Metropolitana).

Segons el líder del PP "en lloc d'erigir-se en una alternativa, el que fa CiU és entrar en el Consell Comarcal del Barcelonès i  formar coalició amb PSC, ERC i ICV en els ajuntaments de Badalona, Cornellà deLlobregat, Sant Boi de Llobregat i Sant Feliu (Barcelona)". "Fins i tot fa uns dies els plans d'actuació d'Hereu en els districtes on va perdre les eleccions -a l'Eixample i Els Corts, PP i CiU van obtenir la majoria dels vots- el vot de Trias ha servit per a aprovar els plans del PSC en aquests districtes", va criticar.

En aquest sentit, Fernández Díaz va aconsellar al líder de la formació nacionalista "trencar els quadripartits per a ser alternativa". A més, va assenyalar que "a Trias li ha traït el subconsciente de pactar amb elPSC al copiar el color i el logo del PSC en el seu Consell Nacional".

Al seu judici, la fletxa cap a a dalt "sembla més un coet de focs artificials". "Si el líder d'UDC, Josep Antoni Duran, apostava aquesta setmana per la 'socivergencia' després de la seva reunió amb José Montilla, ahi Trias va anar més enllà i va promoure el quadripartitt, quan en realitat no es defineix com socialdemócrata", va dir.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 NURIA, Barcelona, 17/11/2008 - 18:12

Un autentic vividor,un oportunista,i les "flechas de mi haz" te collons la cosa.