Publicitat
Baix Ebre · 7 de Gener de 2013. 21:40h.

El PP s'absté a Tortosa en una moció en defensa de la immersió

PxC vota a favor de la iniciativa municipal que mostra el seu "rebuig frontal" a la llei Wert

El PP s'absté a Tortosa en una moció en defensa de la immersió

Wert, en una foto d'arxiu

L'únic regidor del PP a l'Ajuntament de Tortosa, Francisco Javier Dalmau, s'ha abstingut en la votació d'una moció que defensa el "model d'escola catalana" i mostra el seu "rebuig frontal" al projecte de llei Wert. El regidor de Plataforma per Catalunya (PxC), Jordi Pere Casanova, ha acabat votant a favor de la iniciativa.

CiU, ERC, PSC i IC-ET han aconseguit consensuar una proposta que "exigeix la retirada del text" de la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE) proposat pel ministre d'Educació. Segons la moció, perquè "posa en qüestió la igualtat d'oportunitats per a tot l'alumnat".

A més, la iniciativa també demana la dimissió de Wert. Malgrat tot, el regidor del PP s'ha abstingut i no s'ha oposat a la moció. Així, l'acord no ha tingut cap vot en contra.

El text insta el Govern de la Generalitat a "continuar aplicant la LEC que està en plena consonància amb els principis educatius recollits a l'Estatut d'Autonomia de Catalunya".

L'alcalde, Ferran Bel, de Convergència i Unió (CiU) ha agraït a tots els grups proposants l'"esforç realitzat per consensuar les quatre mocions en un únic text", segons ha assenyalat el consistori en un comunicat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 felix the cat, bcn, 08/01/2013 - 19:49

On és la notícia? El PP, a porta el genocidi lingüístic de tot allò que no és castellà al seu ADN, i el PP català també el de l'autoodi.

#4 La comedianta tortosina, Tortosa, 08/01/2013 - 12:17

A Tortosa, tothom parla català. Lo tortosí, és un parlar dolç i genuí que regala a les orelles. Això del Wert se veu com d'extraterrestres.

#2 DLM, Barcelona-España, 08/01/2013 - 04:28

Nueva demostración de que, el PPC, continúa su política sin norte..................

#1 Joan, Igualada, 08/01/2013 - 02:47

Però els de PxC no eren uns fatxes??
Ah si, que amb 19 anys l'Anglada era de Fuerza Nueva, res, la setmana pasada... jajaja!!