Publicitat
Baix Penedès · 23 de Març de 2011. 18:38h.

El PP titlla PXC de partit "antisistema"

El regidor del Vendrell els acusa de "dinamitar la convivència"

El PP titlla PXC de partit "antisistema"

Ricardo Jovani

El Partit Popular del Vendrell ha proposat la creació d’un Institut d’Integració de la Immigració. L'Ajuntament del Vendrell, una de les poblacions amb una taxa més elevada d'immigració, és un dels consistoris amb més representació de Plataforma per Catalunya (PxC), amb un total de quatre regidors. El municipi el governa CiU, amb set regidors i a l'oposició, a banda de PxC també estan els PP -dos regidors- i ERC, amb un regidor.

Segons ha explicat Ricardo Jovani, portaveu del Grup Municipal del PP al consistori vendrellenc, "es tractaria d’un ens públic que treballaria per la cohesió social, laboral i cultural dels immigrants al nostre municipi. És una proposta que s’ha d’incorporar a l’ordenança de convivència i civisme que vam proposar ja que així, amb aquests estris, millorarem la integració de l’immigrant al municipi d’acollida. L’Institut d’Integració és un pas més per fer del pla de convivència i civisme un pla complert que respongui a les necessitats i estigui a la disposició del Vendrell".
 
"Són necessàries aquestes mesures ja que els complexos de socialistes i convergents han posat el nostre municipi en el punt de mira de formacions antisistema disposades a dinamitar la convivència del Vendrell pel benefici del seu president. Cal una política d’immigració seriosa i favor del Vendrell", ha afegit Jovani en referència a PxC.
 
"Aquesta política d’immigració", ha afegit Ricardo Jovani, "no s’ha de basar en promeses demagògiques fora de l’abast dels consistoris, sinó en mesures com l’impuls d’un contracte d’integració municipal que permeti, entre altres, que els informes dels ajuntaments siguin vinculants a l’hora de sol·licitar, per exemple, el reagrupament familiar".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Primer els de casa? , vic, 24/03/2011 - 15:35

http://www.avui.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/371721-primer-els-de-casa.html

#8 OSLÉ, BCN, 24/03/2011 - 12:22

Per què será que el PPC es passa tots els dies entrant a la web dels "antisistema" PxC per copiar tot el que diuen, pero aiguaint'ho, i aquest PPepito diu que les propostes de Pxc -les que copia el barrut d'Albiol-son demagògiques...

#7 lluis, vilanova i la geltru, 24/03/2011 - 09:39

quin tip de riure, però Els del PP saven que és un antisistema? sant etivocat de partit. Els del cup si que són antisistema, PxC no mes DIU la veritat

#6 Gladius, Tarragona, 24/03/2011 - 09:22

Els del PP cada dia em decepcioneu més, no ús penso tornar ha votar mai més en la meva vida. S'ha acabat de donar falçes esperançes ha uns fantasmes com els populars, d'ara endavant només PxC.

Dreta i populars = Embaucadors!

#5 Veritable, Vendrell, 24/03/2011 - 09:10

Aquests del PP cada dia més patètics, ja era hora que es treiessen la careta de proimmigració. Racistes o no, endavant PxC!