Publicitat
Baix Camp · 3 de Juny de 2012. 20:27h.

El PP treu pit a Reus

Uns 200 militants fan una trobada amb la cúpula de la demarcació abans del congrés provincial

El PP treu pit a Reus

Alicia Alegret, durant la trobada

El Partit Popular de Reus ha celebrat aquest diumenge un acte en un hotel de la ciutat on hi han participat uns 200 simpatitzants i afiliats.

La trobada ha comptat amb la presència del president provincial del partit, Alejandro Fernández; del president de Noves Generacions de Catalunya, José Antonio Coto; del sotsdelegat del Govern de Tarragona, Jordi Sierra; del sotsdelegat del Govern de Girona, Carles Jaume; del diputat al Congrés, Joan Bertomeu; i del diputat al Parlament, Rafael Luna.

La presidenta local i primera tinent d'alcalde de Reus, Alicia Alegret, ha indicat que "la prioritat del Partit Popular és reactivar econòmicament Reus. De la crisi econòmica no ens en traurà l’administració, sinó que ho faran les petites i mitjanes empreses que cada dia aixequen la persiana, els emprenedors, les persones amb projectes, idees de negoci i actitud i ganes de tirar endavant".

"Des de l’Ajuntament creiem que la nostra tasca en aquest sentit és donar totes les facilitats possibles, donar suport logístic i econòmic a l’emprenedoria i no posar traves ni ser un obstacle. És temps d’agilitat i d’eficiència en la gestió municipal”, ha afegit.

Els propers 15 i 16 de juny se celebrarà el congrés provincial a Reus, on la candidatura de Fernández espera tornar a guanyar les eleccions internes.

Una imatge del dinar

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 Antonio, Reus, 04/06/2012 - 21:52

Ep, si entre els assistents, fins i tot veig un de Ciutadans, aquests del PP de Reus estan que "se salen"

#5 Claüc, Sabadell, 04/06/2012 - 12:08

Treu pit?
A veure si ens publiqueu la foto d'aquest moment concret. Segur que molts us ho agraririem.

#4 jajajajjaaaa, Barceloan, 04/06/2012 - 10:48

jo no veig cap pit

#3 Ben, Reus, 04/06/2012 - 09:48

Grans gestors, aquests del PP, sí senyors, grans gestors. Exemples? A nivell estatal, Bankia. A nivell autonòmic, València, i a nivell local, les Duchs i Comtes, sense ofici ni benefici, ni habilitat coneguda, que avui seuen en il·lustres poltrones i endrapen a la menjadora de l'Ajuntament.

#2 Tomppa, Sabadell, 04/06/2012 - 08:12

PP fa fàstic i totes qui vota PP també però encara més fàstic fan 'socialistes catalans'.

#2.1 jajjajajaaaaaaa, barceloan, 04/06/2012 - 09:13

Trompa i els teus amics de CIU que pacten a tot arreu amb el PP ? aquests no ? els hi perdones tot ? ja pots passar a cobrar pel Palau de la Musica apa