Publicitat
Tarragonès · 20 de Gener de 2015. 12:31h.

El PP vol frenar kebabs, basars i locutoris a Tarragona

Proposen una distància mínima de 500 metres entre cadascun d’aquests locals

El PP vol frenar kebabs, basars i locutoris a Tarragona

Imatge d'un basar xinès

El portaveu del Partit Popular (PP) a l’Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, ha presentat aquest dilluns la proposta del seu partit per crear una nova ordenança que “freni la proliferació indiscriminada de kebabs, locutoris i basars” a la ciutat.

Aquesta ordenança limita l’obertura d’aquest tipus d’establiments “a una distància mínima de 500 metres” l’un de l’altre, per evitar que se’n acumulin molts en un mateix lloc, cosa que ja està passant, segons el portaveu popular, en carrers com l’Apodaca o el Prat de la Riba i en barris com el de Ponent o Sant Salvador.

Per Fernández, això suposa “la desaparició del comerç tradicional”, que pateix “la competència deslleial” d’aquests establiments, alhora que genera “guetos en el moment que s’acumulen molts d’aquests nous comerços en una mateixa zona”.

Per aquesta raó, el PP de Tarragona creu que cal una normativa per establir clarament els horaris d’obertura d’aquests establiments, tenir un control sanitari sobre els seus productes, o que mantinguin condicions de salubritat. El partit també destaca que cal prohibir la venda d’alcohol i tabac als locutoris i controlar la pirateria i el respecte a la propietat intel·lectual.

En cas d’incompliment d’aquests punts, això seria considerat “faltes greus” i Fernández proposa multes d’entre 1.500 i 3.000 euros. Quan s’acumulessin tres multes es retiraria la liquidació de la llicència. El partit presentarà la proposta al ple i, de no tenir suports suficients per tirar-la endavant, l’assumirà com a compromís electoral de cara als comicis del mes de maig.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 guillermet, l'Ampolla, 22/01/2015 - 17:00

I de passada, si no es massa demanar, que frenen los bars musicals, les terrasses al mig del carrer, les esglessies que ens piquen i repiquen les campanes a tothora, les processons que colapsen los carrers, capellans amb sotana, monjes de clausura, etc. etc, Es a dir: Viure i no deixar viure.

#7 mirk, bcn, 21/01/2015 - 18:18

ho trobo molt sensat. Val més tard que mai, i certament ens estan envaint des de fa ja molt de temps. Sisplau, apliqueu la llei per tot Catalunya, no només a Tarragona.

#6 Pep, Tarragona, 21/01/2015 - 18:01

Aquest señor honora la política local, fa feina i es preocupa del que molts ciutadans pensen. Fa molt de temps que s´hauria d´haver regulat l´entrada d´imigranta a Espanya/ Catalunya.
Aquets locals no tenen cap horari i possiblement el personal estranger no está degudament autoritzat ni registrat !

#5 egarense, Terrassa, 20/01/2015 - 20:03

Hace varios años en una reunión de las que se mantienen entre integrantes de entidades vecinales
y la administarción local de Terrassa, a una miembro de nuestra entidad , ante el auge de estos comercios sin control se le ocurrio proponer esto y la concejal progre ,por poco se muere de la risa

#3 -emilio, a, 20/01/2015 - 15:46

Vaya, la tonteria del dia, ahora resulta que hay que regular la aperturas de locutorios, bares y bazares en los barrios cutres de Tarragona cuando no lo hacemos ni en la Rambla d Barcelona.