Publicitat
Alt Penedès · 27 de Juliol de 2012. 16:56h.

El PPC acusa el PSC d'"endollisme" a Sant Sadurní

L'Ajuntament fitxa Ferran Pedret com a cap de Recursos Humans

El PPC acusa el PSC d'"endollisme" a Sant Sadurní

Ferran Pedret, en una imatge d'arxiu

Dolors Montserrat, regidora del PPC a l'Ajuntament de Sant Sadurní, governat per ERC i el PSC, ha denunciat un cas "d'endollisme" al consistori, que hauria beneficiat el viceprimer secretari del PSC de Barcelona i secretari de moviments socials del PSC, Ferran Pedret.

En unes declaracions recollides a www.lafura.cat, Motserrat ha explicat que el govern municipal ha col·locat "a dit" Pedret com a funcionari interí per ocupar la vacant de cap de Recursos Humans de l’Ajuntament, una plaça fins fa poc coberta per una altra funcionària “que l’equip de govern va decidir rellevar en una altra plaça de nova creació”.

La regidora popular lamenta que és “un cas greu d’enxufisme, amiguisme i d’abús de poder” ja que s'ha fet mitjançant un procediment d'urgència, “per la porta del darrera”. I és que d'aquesta manera no és necessari fer  un convocatòria pública fins passats tres mesos.

És “un tripijoc polític”, ha afegit la regidora abans d'explicar que tal com s'ha fet el nomenament de Pedret és l'única via possible per contractar nou personal a les administracions públiques, després que a finals de juny el Govern espanyol aprovés una llei per prohibir noves contractacions.

Montserrat ha criticat el PSC per tenir, segons ella, "una actitud poc ètica i immoral vers la ciutadania en dedicar-se a col·locar els seus amics en càrrecs municipals econòmicament molt ben valorats (més de 42.000 euros anuals)".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#10 Vilanova, Vilafranca, 28/07/2012 - 17:51

També el PP de Badalona ha posat de cap de Protocol al seu antic secretari del grup municipal, tot i que no tenia la carrera acabada, fent fora a l'antiga cap, funcionària independent i màster en Protocol (primera de la seva promoció). Per què no parleu també dels endolls de l'Albiol?

#10.1 Albert, Bcn, 28/07/2012 - 23:44

No conec el cas però un funcionari de carrera no es pot fer fora ni acomiadar precissament prq amb els canvis de govern no canviin els funcionaris. Diferent si es tracta d'un carrec públic o de confiança..

#10.2 Joan, Vilafranca del penedes, 29/07/2012 - 18:26

Crec hem de començar a separar entre funcionari i càrrec de confiança. El PSC està fent un traje a mida per tal de que aquest senyor tingui la plaça. Pq no l'han anomenat com càrrec de confiança?

#9 Mar23, Lleida, 28/07/2012 - 11:45

És vergonyós! Cada dia ens costa més arribar a final de mes a totes les famílies catalanes, i aquest nou PSC segueix essent el de sempre. Amics i més amics, sous i més sous. Ja està bé! Espero que Erc no torni a pactar amb el PSC. Encara que no sóc del PP, felicitats Sra. Montserrar per destapar-ho

#8 Mark, bcn, 28/07/2012 - 11:18

Me gustaría saber en que lengua escriben este "diario". Porque tanto en catalán como en castellano se encuentra cada cosa.........

Traducciones de "cap" por "Jefe" en castellano y cosas similares en catalán...

Como mínimo releer las noticias, cutres, que sois unos cutres!

#7 nedland69, Roses, 28/07/2012 - 08:59

res altre conspiració contra les forces politiques que han de salvar el país...........

#6 Manel Parra, Bellpuig, 27/07/2012 - 22:32

D'acord amb la Sra. Dolors Montserrat, però tots, també el PP, s'ha d'ajustar a allò que expressa o el que avui ha aprovat molt encertadament el govern espanyol: rigor, transparència i joc net en les nostres administracions. És bo que coneguem fets reals com aquest desmereixen qui els fa o permet.