Publicitat
Alt Penedès · 30 de Setembre de 2011. 12:50h.

El PPC amaga la senyera l'11 de Setembre

Els populars voten contra la Llei de Banderes a Pontons

El PPC amaga la senyera l'11 de Setembre

L'Ajuntament de Pontons, sense senyera (foto: lafura.cat)

El passat 11 de Setembre, Diada de Catalunya, els màstils de l’Ajuntament de Pontons, governat pel PP amb majoria absoluta, van aparèixer sense banderes, segons recorda el PSC.

"Aquest fet va causar una gran indignació entre la població, com va quedar manifest en un acte que una entitat privada del municipi realitza cada any per a commemorar la Diada, ja que per part de l’Ajuntament no es realitza cap activitat en particular", lamenten.

En el ple ordinari celebrat el passat 28 de setembre, el grup municipal del PSC va presentar una moció exigint que "es presentessin les corresponents disculpes per l’absència de la Senyera durant un dia tan assenyalat per a tots i totes els catalans i catalanes, i que per a evitar aquest tipus de situacions, a partir d’ara, es complís estrictament la Llei de Banderes".

La moció va ser rebutjada pel govern del Partit Popular del municipi. Davant d’aquests fets, el Grup Municipal Socialista de Pontons vol denunciar "la falta de respecte del govern de Pontons cap als seus ciutadans el dia 11 de Setembre".

"La utilització, una vegada més, del nacionalisme com a instrument d’enfrontament per part de la dreta espanyola. La doble moral del Partit Popular que, mentre presenta mocions en tots els ajuntament per a que es compleixi la 'Llei de Banderes', per a obligar a posar la bandera d’Espanya, la seva actitud és totalment contraria quan es tracta de defensar la Llei a l’hora d’exigir la presència de la Senyera", denuncien.

I en conseqüència es pregunten "en quina situació queden el edils del Partit Popular que a tota Catalunya i a la resta de l’Estat sol·liciten el compliment de la Llei de Banderes? Quan el Partit Popular defensa el compliment de la 'Llei de Banderes' ho fa pensant en que totes són iguals? La direcció del Partit Popular avalarà l’actitud del seu govern a Pontons?".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 angel, cardedeu, 02/10/2011 - 00:07

quin partit ha guanyat al Pontons? PP doncs tothom a callar i son ells els que manen.

#4 ferran, BCN, 30/09/2011 - 13:59

Aquest "senyor" no respecta cap llei, per exemple l'antitabac: sempre fuma a l'Ajuntament i al seu despatx, fins i tot quan hi ha visites. Però podria dir algunes altres més greus. Impresentable!

#3 Ben, Reus, 30/09/2011 - 13:39

De què es queixen a Pontons? Si voten PP, tenen anticatalans a l'ajuntament. Tan curts són que no ho saben? Doncs, res, a aguantar els nacionalismes espanyols a l'ajuntament. I les properes eleccions, en comptes de queixar-vos, a veure si afineu el vot. S'ha de ser curt, curt, curt...

#2 Tià, Paisos Catalans, 30/09/2011 - 13:36

Uns altres que també"deunido".Per cert,on son els contractes blindats dels vostres socis,La CAM,els estalvis de tots,cap a la butxaca dels que n'heu tingut
el control de la cartera.Ah,on són els que tant trepitgeu als catalans amb nom de la vostra llei,i encanvi no dieu res de fotra la ma al calaix

#1 Ras!, BCN, espanya, 30/09/2011 - 13:31

Supongo que estaba en la lavanderia ... ... esto me suena ... jejejeje por tanto me parece estupendo, bravo por el PP de Pontons.