Publicitat
Tarragonès · 26 de Setembre de 2010. 17:34h.

El PPC centrarà la campanya en immigració i educació

Rafael Luna i Alejandro Fernández inicien la precampanya al Mercat de Torreforta

El PPC centrarà la campanya en immigració i educació

Luna, amb militants del PPC

El cap de llista del PPC per Tarragona, Rafa Luna, juntament amb el portaveu a l’ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, ha obert la carpa de campanya del Partit Popular de Catalunya al Mercat de Torreforta. La formació conservadora ha presentat les seves propostes en matèria d’educació i immigració.

Segons ha explicat Rafa Luna, “hem portat la carpa a Torreforta perquè creiem que les eleccions del 28 de novembre són una oportunitat per els barris de totes les ciutats i pobles de la província. Els barris són els que han hagut d’assumir el fenomen de la immigració i, segrestats per discursos políticament correctes, veuen com sorgeixen problemes als que cal donar-hi resposta. El Partit Popular escolta al ciutadà”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 l´unic vot util es PXC, girona, 29/09/2010 - 13:16

L ´unic vot util encontra de la inmigracio es el de PLATAFORMA X CATALUNYA. Aquests del PP son els que varen deixar entrar a mes de 3 mil.lions de inmigrants i nomes els i demanaven un bitllet de autobus per regularitzar-los. Son us oportunistes i no faran res. Encara portaran mes inmigrants

#3 Eduardo, Tarragona, 28/09/2010 - 13:56

Yo también los vi y me acerqué a saludarlos. Ya es hora de que los políticos se acerquen un poco más a los que tan mal lo estamos pasando! Visca Torreforta y Viva Tarragona!

#2 LAIA TARRAGONA, TARRAGONA, 26/09/2010 - 23:49

Totalment d'acord amb el Sr.Luna. Vaig poder canviar impressions amb veïns del barri i están farts de les desigualtats que viuen en matèria d'ajudes i recursos. l'inmigració ha de ser controlada i, obviament, legalitzada; tal i com diu el PPC amb valentia i sense cap complexe. FELICITATS

#1 LAIA TARRAGONA, TARRAGONA, 26/09/2010 - 23:34

Completament d'acord amb el Sr. Luna. Vaig poder acostar-me a la carpa i canviar impressions amb molts veïns, tots están farts de les desigualtats que viuen en matèria d'ajudes socials i recursos. La inmigració necessita ser controlada i, evidentment, legalitzada tal com proposa el PPC.