Barcelonès · 12 de Novembre de 2013. 16:20h.

El PPC creu que "el Govern de Mas castiga Barcelona"

Alberto Fernández assenyala que "inverteix un 38% menys del que li correspon"

El president del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha assenyalat que "el Govern de Mas castiga Barcelona invertint un 38% menys del que li correspon".

Segons les dades que ha fet públiques el dirigent popular, "la inversió presentada per la Generalitat és regressiva per a Barcelona tenint en compte que la ciutat rep 124 euros per habitant, un 13 per cent menys que la mitjana de catalans (142 euros)".

Fernández Díaz, ha remarcat que "en el darrer pressupost presentat per la Generalitat les inversions cauen un 44%, de 1.901 milions a 1.073 milions, amb un impacte negatiu per a Barcelona". "Les polítiques d'habitatge queden fora", en opinió del regidor del PPC.

El cap municipal del Partit Popular ha denunciat que "l'alcalde anuncia falsos increments d'inversió a les escoles per amagar nous regals a Artur MAs". "En realitat, els col·legis de Barcelona reben la mateixa inversió, però ara es pagarà amb més diners municipals i menys de la Generalitat", ha reblat.

"La Genealitat preveu transferir a la ciutat 64 milions, una xifra testimonial que representa únicament el 3% del pressupost de l'Ajuntament de Barcelona, mentre les transferències de l'Estat representen un 46%", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat