Publicitat
Barcelonès · 4 d'Octubre de 2013. 20:29h.

El PPC demana a Trias autoritzar el rodatge d''Isabel'

Alberto Fernández lamenta la "inquisició municipal"

El PPC demana a Trias autoritzar el rodatge d''Isabel'

Una imatge de la sèrie 'Isabel'. (Foto: Javier de Agustín)

El PP ha presentat una proposta a la comissió de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona perquè la sèrie de RTVE Isabel pugui rodar al saló del Tinell. La comissió es reuneix el proper dimarts dia 8.

El president popular al consistori de la capital catalana, Alberto Fernández Díaz, ha dit que "no podem seguir amb aquesta inquisició municipal i absurd de decidir que es filma o no a Barcelona en funció d'afinitats ideològiques". També ha reclamat que Trias "posi voluntat i faci d'alcalde per autoritzar el rodatge de la sèrie".

Segons Alberto Fernández, la decisió del director de Patrimoni, Museus i Arxius de l'Ajuntament de Barcelona, Josep Lluís Alay, és "una cadena més de la volta de cargol soberanista a Barcelona, que mentre pretenen explicar la seva ficció de la història no permeten filmar una història de ficció a Barcelona".

El dirigent del PPC ha remarcat que "aquesta decisió del govern municipal provoca que es perdi l'oportunitat d'aprofitar l'èxit de la sèrie per projectar la imatge de Barcelona al món".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Terraxa, Terrassa, 07/10/2013 - 09:55

Jo ho autoritzaria sempre i quan ens donessin 15 milions d'euros per la patilla, com va fer la Comunidad de Madrid amb "Sangre de Mayo", del Garci.

#3 Cartanya, bcn, 06/10/2013 - 16:50

Els castellans fen sempre histories sobre la seva Isabel, però del Nostre? Ferran, res de res. A sobre diuen que Isabel era la que Governava i que en Ferran era un calçasses. Quan els llibre que no volen llegir mai, deixant mol clar que en Ferran tenia els seus regnes, (varis) i Isabel no mes UN!!

#2 Cartanya, bcn, 06/10/2013 - 16:43

"aprofitar l'èxit de la sèrie per projectar la imatge de Barcelona al món". Que rebuscat PPro. Barcelona no necessita res de Castella per projectar-se al mon. El PP recollia firmes contra Catalunya i ara volen que os fem cas?, això es el maleït PP, te la fot quan pot, i quan no t`afalaga.

#1 luis, barcelona, 04/10/2013 - 21:39

Y eso que ademas Colon ERA CATALAN

#1.1 Tocqueville, Barcelona, 04/10/2013 - 23:35

No s'ha de transigir per facil.litar una burda i dolenta manipulacio de l'historia i menys amb els nostres monuments historics, seria un desprestigi per Barcelona i pels catalans. Que facin un decorat i la responsabilitat sera exclusivament d'ells. Tenen Sevilla i Palos per aguantar el mite.