Publicitat
Barcelonès · 18 de Juliol de 2010. 12:03h.

El PPC demana "assumir responsabilitats" pel Tibidabo

"L'accident hauria d'haver estat impossible per les mesures de seguretat i per les inspeccions"

El PPC demana "assumir responsabilitats" pel Tibidabo

El pèndol

El president del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha demanat una auditoria tècnica sobre la seguretat i el manteniment del parc d'atraccions del Tibidabo i que, un cop s'aclareixin els fets, s'assumeixin "responsabilitats".

En declaracions als periodistes a l'escola d'estiu del PP, que se celebra a Sitges (Barcelona), s'ha referit així a l'accident d'ahir en una atracció d'aquest parc, que va causar la mort a una jove de 15 anys i ferides a tres menors.

Fernández Díaz ha expressat el seu "suport i solidaritat" als afectats, i ha comentat: "Un accident sempre pot ser possible, però hauria d'haver estat impossible per les mesures de seguretat i per les inspeccions" que cal exigir a una instal·lació municipal.

El dirigent popular ha demanat revisar "totes" les atraccions del Tibidabo, que és propietat de l'Ajuntament de Barcelona, que ahir ja va avançar que farà una investigació pròpia sobre els fets. "Que s'aclareixin els fets, s'assumeixin les responsabilitats i es garanteixi que un episodi tan greu mai més pugui passar", ha afegit

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ramon, Barcelona, 19/07/2010 - 11:42

No hi ha motiu d'alarma: dies enrere el Pèndol havia passat la revisió, i pocs minuts abans de la desgràcia uns tècnics també van concloure que tot estava en ordre. A més, l'estació de tren s'havia inaugurat feia poc i la culpa va ser d'un llamp.

#2 Olga, Badalona, 18/07/2010 - 23:59

Ara cal veure de qui és l'empresa que va fer les revisions. Només fa unes hores que havia passat una inspecció. Qui és l'amo de l'empresa inspectora?

#1 Xavier, Barcelona, 18/07/2010 - 14:14

Per desgràcia els accidents són una realitat de la nostra vida diària. En tot. Això, sí, aquest Ajuntament sembla que cada dia trepitgi merda.