Publicitat
Barcelonès · 17 d'Octubre de 2014. 15:45h.

El PPC demana tancar la narcosala de Drassanes

Alberto Fernández recorda que la zona és "molt transitada per turistes"

El PPC demana tancar la narcosala de Drassanes

Alberto Fernández

El president del PP barceloní, Alberto Fernández, ha reclamat accelerar el tancament de la narcosala de Drassanes, per recuperar la muralla i els Jardins de Baluard, i “guanyar d’aquesta manera un espai per als ciutadans”.

El líder popular ha considerat que "la recuperació d'aquests jardins és necessari per oferir servei als veïns del districte, tot elaborant un projecte museístic que expliqui la història del baluard i eliminar abans la narcosala perquè els jardins no es converteixin en un possible focus de consum de drogues i alcohol, es tracta d'una zona freqüentada per drogodependents".

Alberto Fernández ha assenyalat que, "és important acabar amb els problemes que generava la narcosala en aquesta zona de Barcelona, molt transitada per turistes, especialment per trobar-se prop de la terminal de creueristes del port, una zona turística i que per la seva història mereix tenir una cura especial".

Així mateix, ha afirmat que "la narcosala es troba en un lloc històric de Barcelona, la muralla i les Drassanes que han de ser un referent per la història i la cultura, i no per la brutícia i les drogues". "Cal projectar aquesta zona i oferir una projecte museístic que atregui el turisme de qualitat i familiar", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Celdoni Rocabert, Santa Margarida i els Monjos, 17/10/2014 - 20:37

Clar, si fa nosa als turistes... Res, la traslladem a un barri de la perifèria i llestos.

#1 Rai, El Carmel, 17/10/2014 - 15:57

Als turistes que els convidin a una paella gratis i una sangria , a la bonica Narcosala.....

Turists go home!!!!