Publicitat
Maresme · 20 de Gener de 2009. 18:13h.

El PPC demana tancar mitjans municipals sense audiència

També reclamen responsabilitats a l'alcalde pel comiat del cap d'emissions de Mataró Audiovisual

El PPC demana tancar mitjans municipals sense audiència

Joan Antoni Baron, alcalde de Mataró, amb José Montilla

El Grup Popular a l'Ajuntament de Mataró demana la dimissió de la Gerent del Consell de Mataró Audiovisual i es demanen també responsabilitats a l'Alcalde per la manera com s'ha acomiadat el que fins ara era el Cap d'Emissions de l'Entitat. El Grup Municipal del PPC reclama "que el Govern de la ciutat tanqui els mitjans de comunicació municipals. Aquest Grup Municipal ha estat l'únic que s'ha mostrat sempre contrari a la creació de mitjans de comunicació públics, al entendre que eren una despesa innecessària i molt costosa, sobretot quan a la ciutat funcionen molt bé els mitjans locals de sempre (com el Capgròs, el Tot i TVM)".

En una enquesta elaborada per la Diputació de Barcelona, en el seu apartat d' "Imatge i balanç de la gestió municipal", els resultats, segons el PP, "en donen la raó". "A excepció del butlletí de l'Ajuntament, cap altre mitjà de comunicació municipal surt valorat, i es demostra que, majoritàriament, els mataronins no els veuen, ni els llegeixen, ni els escolten", diuen.

Segons el Portaveu del Grup Municipal, Pau Mojedano, "amb aquests resultats objectius, i davant l'extrema gravetat de la situació econòmica actual creiem que és imprescindible que els diners que s'han previst en el Pressupost 2009 en comunicació,  més d'un milió d'euros, es destinin a inversions estratègiques i a usos més necessaris". Pel que fa a la polèmica generada arran de la dimissió del que fins ara era el Cap d'Emissions de Mataró Audiovisual, la representant del Grup Municipal del PPC, Marta Teixidó, demanarà "la dimissió de la Gerent de l'Entitat, així com responsabilitats a l'Alcalde per com s'ha dut a terme l'acomiadament".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pere Font Grasa, Sant Cugat del Vallès, 20/01/2009 - 19:08

Molts ajuntaments haurien de tancar periòdics i butlletins gratuïts de competència il·legal a la premsa local de pago i que inclouen anuncis. A més de Mataró, també Castellar del Vallès, entre altres.Que hi diuen la Diputació i la
Generalitat? Pere