Publicitat
Barcelonès · 22 d'Agost de 2012. 17:48h.

El PPC denuncia el pagament de comissions de l'Ajuntament a una empresa pública

El regidor Javier Mulleras assenyala que el consistori barceloní "ha contribuït a inflar la bombolla immobiliària"

El PPC denuncia el pagament de comissions de l'Ajuntament a una empresa pública

Alberto Fernández, davant una promoció de Regesa, en una foto d'arxiu

El portaveu adjunt del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Javier Mulleras, ha denunciat que "l'Ajuntament ha contribuït a inflar la bombolla immobiliària a Barcelona amb el pagament de comissions de fins al 5% a l'empresa pública Regesa del Consell Comarcal del Barcelonès".

Segons el regidor popular, "Barcelona va pagar 100.000 euros al 2011 a l'empresa pública Regesa per comissions immobiliàries per la venda de 129 places d'aparcament al barri de la Trinitat i de 54 places al Turó de la Peira".

Mulleras ha assenyalat que és "inadmissible que, en una època de crisi com l'actual, una empresa pública cobri comissions d'intermediació immobiliària a l'Ajuntament de Barcelona".

"La injecció de 100.000 euros a Regesa és una mostra més de com l'Ajuntament de Barcelona intenta equilibrar els comptes del Consell Comarcal del Barcelonès, amagant així la fallida real d'empreses públiques immobiliàries que ja s'haurien declarat insolvents de ser empreses privades", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 RIDICUL NOLIMPIC ESPANYOL, GIBRALTAR (GRAN BRETANYA), 23/08/2012 - 03:39

Si l'alberto vol donar exemple que comenci per ell mateix. I si no piqueu al google "alberto fernandez diaz amante"

#1 OKUPA, Barcelona, 22/08/2012 - 21:46

Aquesta foto és a Torre Baró on REGESA ha construit molts blocs nous d'habitatges de protecció oficial que no pot vendre. Al estar buits els pisos i per tal que no els okupin, ha adjudicat un contracte a una empresa privada per un valor d'un milió d'euros anuals per vigilar-los.