Publicitat
Barcelonès · 27 de Febrer de 2012. 17:58h.

El PPC denuncia la construcció d'un barri "fantasma" a Torre Baró

"Aquesta quantitat d'immobles buits eleven el risc que hi accedeixin okupes o altres col·lectius, com gitanos"

El PPC denuncia la construcció d'un barri "fantasma" a Torre Baró

Un bloc en construcció, en una foto d'arxiu

El PPC a l'Ajuntament de Barcelona ha denunciat que "Regesa construeix un barri fantasma a Torre Baró, en el qual el 71% dels pisos construïts són buits, malgrat que estan acabats des del 2010".

Els populars han assegurat que hi ha 185 habitatges d'un total de 259 sense inquilins. També que els 27 locals comercials en ús estan buits. El president del PPC al consistori de la capital catalana, Alberto Fernández, ha dit que "aquesta quantitat d'immobles buits eleven el risc que hi accedeixin okupes o altres col·lectius, com gitanos".

El dirigent del PPC ha recordat que "les obres finalitzades i en construcció -5 promocions- han costat 24 milions d'euros". Fernández Díaz ha proposat "canviar la tipologia d'habitatges de venda a lloguer per donar sortida als immobles, a més de concertar pisos d'emergència social amb l'Ajuntament per pal·liar la situació de constants desnonaments hipotecaris a la ciutat". També ha demanat que els locals buits siguin cedits a entitats socials abans que tenir-los tancats.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#2 trescci, bcn, 28/02/2012 - 09:33

ui si que venen els dimonis que es menjen els nens... no patiu metre els pisos estiguin en mans dels especuladros i dels bancs tot va bé...