Publicitat
Baix Camp · 14 d'Agost de 2012. 23:34h.

El PPC multa C's amb 500 euros

"És un intent de silenciar-nos i evitar que els ciutadans sàpiguen que el Partit Popular dóna suport als separatistes de CiU"

El PPC multa C's amb 500 euros

Jordi Cañas, en una foto d'arxiu

L'Ajuntament de Reus, governat per CiU i el PPC, ha sancionat a Ciutadans amb 500 euros de multa per la col·locació d'un punt informatiu a la via pública, que el consistori ha interpretat com una ocupació del carrer sense autorització.

El diputat Jordi Cañas ha assenyalat que és “un atac als drets i a les llibertats recollides a la nostra Constitució i la sanció respon únicament a un intent de silenciar-nos i evitar que els ciutadans sàpiguen que el Partit Popular dóna suport als separatistes de CiU”.

La multa, signada per la primera tinent d'alcalde, la popular Alicia Alegret, ha provocat que Cañas digués que "se'ns persegueix políticament perquè som incòmodes per l’establishment i la partidocràcia. És curiós que ens sancionin precisament per part del Partit Popular de Catalunya quan estàvem informant a la ciutadania del pacte entre els populars i CiU, al qual es destinen 2.500 milions d'euros per a la construcció nacional”.

Segons el dirigent del partit liderat per Albert Rivera, "els companys de C’s de Reus havien realitzat, com sempre, la sol·licitud corresponent i ni l'ajuntament ni la policia van denegar el permís, com sí havien fet en altres ocasions”.

En la seva acció, els militants de Ciutadans "repartien uns fulletons on es denunciava com CiU i PP, mentre retallen en educació, sanitat i prestacions socials, continuen gastant diners públics mantenint obertes 72 ambaixades, els Consells Comarcals amb més de mil càrrecs polítics amb un cost de 560 milions d'euros, sis canals de televisió públics amb un cost de 360 milions, o subvencionant entitats com Òmnium, les pro seleccions catalanes, mitjans de comunicació, així com els 200 milions d'euros llençats per Spanair, la renovació de peatges, entre altres”.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#10 Flirt Mª Esponjoso i Lluc, Barcelona, 17/08/2012 - 12:26

La frase "el PP dóna suport als separatistes de CiU" demostra el deliri anticatalà essencial que fa moure els militants de C's. Són, sense dubte, uns llops amb pell d'anyell, ultranacionalistes espanyols disfressats de ciutadans enraonats, amb un toc "esquerranós". Pura façana. Pura falòrnia.

#9 isabel garcia bejarano, barcelona, 15/08/2012 - 19:24

En C´s no estamos por la construcción del Estado español, porque ya esta ´construido´ hace unos cuantos siglos, el que no esta construido es el vuestro .... Pero por lo que no estamos es por la ´deconstrucción´ . Y ser nacionalista no es precisamente ´moderno´sino un sentimiento reaccionario.

#9.1 Jep, Bcn, 16/08/2012 - 01:42

C's, com UPyD, és un partit nacionalista espanyol unitarista, que vol la recentralització i renacionalització d'Espanya

#9.2 Sara, Tarragona, 16/08/2012 - 09:39

Els espanyols teniu el mateix dret que les altres nacions a construir el vostre estat. El que no podeu és en nom del vostre país, ocupar territoris que no us pertanyen, imposar la vostra llengua i cultura, espoliar, robar, matar i bombardejar. Això és Espanya. Odi i mort. Us la podeu confitar.

#9.5 Carme, Mollerussa, 17/08/2012 - 13:24

El estado español es va construint, com tots, i aprofita qualsevol ocasió per fer-ho. Com que l'estat nacionalista espanyol va contra mi, jo vaig contra ell i contra tots els seus peons nacionalistes, com tu.

#8 Carme, Mollerussa, 15/08/2012 - 18:38

Aquests ciudadanos són uns hipòcrites perquè critiquen la construcció nacional (catalana) quan ells són una peça (petita) i uns hooligans de la construcció nacional espanyola, la seva.

#7 Josep, Lleida, 15/08/2012 - 12:33

Veient els comentaris de fauna com el koprotkin aquets de ciudadanos només haurien de tenir permís per mostrar-se al públic en un zoo, i dins una gàbia pel que pugui ser.

#7.1 Kropotkin, Vic, 15/08/2012 - 19:22

Dado que todos los zoos los teneis ocupados los catalanistas, es obviamente imposible seguir tu consejo. Desocupadlos y ya hablaremos de las posibilidades. Jua, jua, jua,...

#6 Ernest, Barcelona, 15/08/2012 - 12:26

El Cañas aquest hauria de despedir el seu assessor d'imatge o "personal shopper", que deu ser el mateix que té el Ribera. Es pensa que posant-se una corbata estreta donarà la impressió de "modern", quan la impressió que dóna és d'algú que no és modern però vol aparentar-ho.

#6.1 Kropotkin, Vic, 15/08/2012 - 19:23

Para "modernos" vosotros, los horteras catalanistas que vivis de subvenciones y enchufes. Pero es una modernidad no recomendable.