Publicitat
Barcelonès · 1 d'Abril de 2011. 15:12h.

El PPC proposa que les motos puguin circular pel carril Bus

Alberto Fernández considera que "afavoriria la seguretat i la mobilitat"

El PPC proposa que les motos puguin circular pel carril Bus

Alberto Fernández

El president del grup municipal popular a l'Ajuntament de Barcelona, ​​Alberto Fernández Díaz, ha reclamat "que les motos puguin circular pel carril bus-taxi" i per això ha presentat una campanya de 15.000 fullets en què explica les seves propostes per millorar la seguretat i mobilitat de les motocicletes i ciclomotors a Barcelona.

Alberto Fernández ha destacat que les 300.000 motocicletes i ciclomotors que circulen per Barcelona "són un senyal d'identitat de la ciutat i són un element bàsic en la mobilitat ja que representen un 30% del parc de vehicles de la capital".

Aquesta proposta ja va ser presentada pel president Popular el 2007 després de les anteriors eleccions i "va ser rebutjada reiteradament pel Govern Municipal que únicament ha obert la possibilitat a les portes de les eleccions municipals quan no els queda temps per elaborar un estudi ni per portar la implantació a terme ja que d'aquí a dos mesos ja no governaran la ciutat".

L'alcaldable popular ha defensat que aquesta proposta "faria que les motos circulessin amb més seguretat, afavoriria la millor mobilitat i no perjudicarien al transport públic ja que la prioritat sempre la tindrien autobusos i taxis".

El PP recorda que "entre els anys 2003 i 2010 l'accidentalitat de les motos a Barcelona ha crescut un 54%, només durant l'any passat hi va haver 6.341 accidents de moto i ciclomotors, per tant, davant aquestes xifres cal promoure mesures com aquesta per millorar la seguretat dels motoristes".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Patrícia, Barcelona, 05/04/2011 - 09:59

Doncs la veritat es que no estaria malament, doncs sempre surten per on volent, crec que no haurien tants accidents !!!

#3 latontaxoferesa(blanca), BCN, 01/04/2011 - 22:32

Els ciclistes són una plaga que van al seu aire; els motoristes, fins ara, circulaven més bé, ni que sigui perquè la carrocerai són ells mateixos. Els convidem a transgredir?

#2 Lalaia, BCN, 01/04/2011 - 16:38

Trias ja fa temps que proposa aquesta mesura tant assenyada, usual en moltes altres ciutats. De fet, l'oposició a aquesta mesura, que tants accidents ha causat, és esclusiva del psc i ic.

#1 Jaume, Barcelona, 01/04/2011 - 15:54

Però si ja hi circula tot Déu pel carril bus! A Barcelona la majoria sembla que condueixin amb el cul i que vagin a putejar. Perdoneu però algú ho havia de dir.