Publicitat
Barcelonès · 31 de Gener de 2011. 14:42h.

El PPC proposa un monument a Joan Carles I

"Ha d'estar a l'alçada del que representa el rei al nostre país"

El PPC proposa un monument a Joan Carles I

Alberto Fernández

El líder del PP barceloní, Alberto Fernández, proposa dedicar un monument al Rei Joan Carles I en el lloc que ocupava l'estàtua de la Victòria situada a Diagonal amb Passeig de Gràcia, ja que aquesta plaça porta el nom del propi monarca.

El líder popular ha instat el consistori a "que els grups i els tècnics municipals treballen per consensuar una proposta de monument dins de la reforma del Passeig de Gràcia, això donaria resposta a la doble singularitat d'aquesta plaça, per la importància de la seva ubicació i la de la personalitat a qui està dedicada".

Ha assegurat, després de la retirada de l'estàtua de la Victòria, que "aquest monument ha d'estar a l'altura del que representa el rei al nostre país, com a garant de la llibertat, els valors de la democràcia i de convivència", i ha afegit que "ha de ser a la Plaça Joan Carles I, per portar el seu nom i per la singularitat de la ubicació, a la confluència de Passeig de Gràcia i Diagonal".

Així mateix, Fernández Díaz ha comentat, "entenem que no cal estar per memòries històries, ni amnèsies selectives, ni revisionisme del passat, sinó centrar-nos en el present i en el futur".
 
En aquest sentit ha instat al govern d'Hereu que "deixi de jugar amb cortines de fum com el monument als gais, o el de la Victòria, per amagar el monument que veritablement existeix ara a Barcelona, el de la incompetència de l'actual tripartit municipal i del seu alcalde Hereu".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 xavi, BCN, 02/02/2011 - 10:46

I esta es la forma de ahorro de dinero que propone el ppc para Catalunya, gastarlo en estatuas a los que cobran por nada, no me parece un sistema de ahorro recomendable para nadie.

#16 TON, SALLENT, 01/02/2011 - 19:53

SR.FERNÁNDEZ, JO L´HI PROPOSSO QUE VOSTÉ PROPOSSI, QUE FACIN UN MONUMENT AL REI DE COPES, QUE DE BEN SEGUR ENS HA FET PASSAR MES BONES ESTONES QUE NO PAS AQUEST DEL QUE VOSTÉ PARLA.

#15 Ricard, badalona, 31/01/2011 - 21:34

Alberto, no es raro que nadie en Barcelona te tomemos en serio. Con estas tonterías que haces, no hay para menos

#14 Jordi B, BCN, 31/01/2011 - 20:12

la idea es bona, i el monument ja està fet, l'estatua del Cacudillo que guarden als sotans de Montjuïc. Li possen una careta d'en Joanca, i au, barato barato

#13 gemma, bcn, 31/01/2011 - 19:06

Si escric "au, ves a cagar" igual no m'ho publiqueu, però la veritat és que és el primer pensament que m'ha vingut al cap en llegir la noticia. Potser es perquè aquesta setmana han tornat a eliminar una estatua franquista de bcn...