Publicitat
Barcelonès · 23 de Maig de 2013. 18:24h.

El PPC reclama "establir un criteri" per cedir monuments com a suport publicitari

"Avui és Colom amb una samarreta del Barça, demà pot ser un altre monument de la ciutat com el de Casanova"

El PPC reclama "establir un criteri" per cedir monuments com a suport publicitari

Fernández Díaz, en una foto d'arxiu

El president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha demanat explicacions a l'equip de govern pel lloguer de l'estàtua de Colom per a una campanya publicitària. També ha reclamat "establir un criteri" per cedir monuments amb aquesta finalitat.

"En aquest tipus de campanyes sorprèn els criteris de cessió del monument, més enllà que la samarreta sigui blaugrana, ja que ens preguntaríem el mateix si la samarreta fos blanc-i-blava o de qualsevol altre equip", ha indicat.

Segons Fernández Díaz, "avui és Colom amb la samarreta del Barça, demà pot ser un altre monument de la ciutat com el de Casanova, el de la plaça Joan Carles I o qualsevol façana d'un edifici emblemàtic de la ciutat".

El grup municipal popular també ha presentat una iniciativa per saber "la quantitat exacta que recaptarà (el consistori) amb aquesta acció publicitària" així com "els criteris generals de l'Ajuntament per deixar utilitzar a un privat l'estàtua de Colom o altres monuments emblemàtics de la ciutat".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Santi Acosta, Igualada, 24/05/2013 - 09:39

Tranquils que ja han tingur la réplica amb el monument al Timbaler del Bruc a l´Anoia. Peró clar han hagut de ser els de PxC ja que els del PP parlan molt i no fan rés.

#4 Jordi, Teià, 23/05/2013 - 23:46

"El PPC"? Entenc que els fot, perquè bàsicament son de l'Espanyol. Però han d'entendre que el fet que siguin entre mediocres i lamentables no és culpa del Barça, sino d'ells mateixos, que no dónen per més.

#3 RAFA, Lleida, 23/05/2013 - 20:27

No es mala idea, mas que todo por no caer en la vulgaridad. NO me refiero a este caso. A mi plim yo duermo en Lleida. No me gustaría ver monumentos emblemáticos de mi ciudad. hoy una camiseta mañana otra.Expectacion que ocurrirá este año cuan subamos a segunda,ojo con Indivil i Mandoni jaja

#2 xavi, Barcelona, 23/05/2013 - 19:04

El criteri és que no doni mala imatge de la ciutat ni faci apología de la violència ni sigui antipatic per a la majoria de la gent de Barcelona Tot aixó es compleix. El Barça i l'espanyol també porten publicitat i a molts socis tampoc els hi agrada però la majoria hi estan d'acord. SIMPLEMENT

#1 Ramon, l'hort petit, l'era ben gran, 23/05/2013 - 18:51

Oi tant, es comença pels criteris, es continua per les comissions, i s'acaba amb les boniques fundaCiUns de mi PPciu.

#1.1 Pip, Igualada, 23/05/2013 - 20:36

Ramon, estas com en pep, fatal i cada cop pitjor!