Barcelonès · 5 de Setembre de 2009. 20:00h.

El PPC reclama que tothom pagui al Metro

Proposa instal·lar monitors perquè ho vegin els vigilants de seguretat‏

El PPC reclama que tothom pagui al Metro

El PP vol més vigilància al Metro

El portaveu-adjunt del grup municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Villagrasa, ha reclamat a l'Ajuntament que insti a l'Entitat Metropolitana del Transport (EMT) a "instal·lar monitors a les andanes de les estacions de la xarxa de Metro que estiguin connectats a les zona de pagament".
 
Alberto Villagrasa ha afirmat amb aquesta mesura que "s'aconsegueix que els vigilants de seguretat puguin veure des de l'andana qui vol viatjar sense bitllet o qui realitza actes incívics o delictius, i així actuar amb més eficàcia".
 
En aquest sentit, el regidor Popular ha destacat que "segueix incrementant-se el nombre d'usuaris de la xarxa de Metro que viatgen sense bitllet sense rebre cap tipus de càstig o sanció, sobretot per les dificultats que comporta pels agents de seguretat poder vigilar alhora andanes i taquilles".
 
Per això, Villagrasa ha reclamat "millorar els dispositius de seguretat del metro amb aquesta iniciativa, atès que unes pantalles que cobreixin punts conflictius, com els de punts de pagament, per a evitar actes vandálicos en aquestes zones freqüentment desprotegides".
 
Finalment Villagrasa ha afirmat que "per a potenciar el transport públic com alternativa del privat, s'ha d'oferir un servei de qualitat i garantir al màxim la seva seguretat".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 anna, bcn, 05/09/2009 - 23:47

Sí, el metro és una vergonya, pagués per una cosa on ningú et dón atenció, parades buides de treballadors.

Abans contava les persones que sem colaven, ara he canviat de mètode.

Perque pagar si ningú posa multes.

#2 marc, BCN, 05/09/2009 - 21:59

ÉS VEU QUE EL SALT DE TANQUES DEL METRO EL VOLEN FER UN ESPORT OLÍMPIC!!! BCN TINDRIA TOTES LES MEDALLES

#1 JPC, Barcelona, 05/09/2009 - 21:03

El problema és que moltes vegades els mateixos empleats del metro giren el cap quan veuen algú que s'hi cola. Sembla que no volen problemes i au això és xauxa!