Publicitat
Barcelonès · 27 de Juny de 2010. 15:13h.

El PPC reclama un carrer per a Samaranch

Fernández Díaz: "hem insistit que l'Estadi Olímpic porti el nom d'aquesta autoritat de l'esport"

El PPC reclama un carrer per a Samaranch

Juan Antonio Samaranch

El president del grup municipal Popular en l'Ajuntament Barcelona, Alberto Fernández Díaz, reclamarà "que Barcelona bategi un carrer amb el nom de Juan Antonio Samaranch". Ha lamentat que "altres ciutats s'estiguin avançant a Barcelona el honrar Samaranch donant el seu nom a carrers o espais públics, com ja ha fet Madrid".
 
Així mateix, ha recordat que "l'artífex dels JJ.OO a Barcelona va rebre la medalla d'Or de la ciutat i, en conseqüència, el seu nom està exempt dels 5 anys d'espera després de defunció que exigeix el nomenclàtor de la ciutat per batejar espais públics amb el nom d'una determinada persona ".
 
El líder popular ha considerat que "donar només el nom de Samaranch al Museu Olímpic és una actitud mesquina del consistori per un doble motiu, perquè la personalitat d'aquest transcendia al que representa el propi museu, i perquè no només va fer de catalitzador del recinte , sinó que va posar al servei del Museu tota la seva col lecció personal de peces olímpiques, de les quals es van escollir 120 encara que el sempre deixo a disposició la resta de peces en un futur ". Ha recordat que "des del PP hem també insistit que l'Estadi Olímpic porti el nom d'aquesta autoritat de l'esport".
 
Finalment, Fernández ha lamentat que "així es pretengui donar per tancat el reconeixement a Samaranch des de la ciutat, ja que el bateig d'aquest museu no és incompatible amb donar el seu nom a un carrer de Barcelona".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Lluís, Barcelona, 29/06/2010 - 08:57

I tant, que a l'avinguda de l'Estatut li posin Juan Antonio Samaranch

#9 Pere, BCN, 28/06/2010 - 19:38

La demostració que Samaranch ha estat franquista fins a la mort, està en que el PP li vol fer homenatges.

És que son tan clars!

#8 Quim, Pineda de Mar, 28/06/2010 - 14:34

Ja els hi aniria bé a aquests del PP el canvi de nom; treurien un demócrata, patriota i heroi per posar-hi un espanyolista i xaquetero provinent de l'àntic règim. No demanen rès, aquests paios.

#7 Alexei, Barcelona, 28/06/2010 - 14:16

I jo reclamo una avinguda, o millor un bulevard (opció B) per a en Millet.....

#6 papallona, Barna, 28/06/2010 - 12:10

No volen noms feixistes al nostres carrers.