Publicitat
Baix Llobregat · 25 d'Octubre de 2008. 13:05h.

El president de l'ACM li diu "gilipolles" a un regidor del PSC

El respresentant de l'oposició l'havia acusat prèviament de "dictador"

El president de l'ACM li diu "gilipolles" a un regidor del PSC

Salvador Esteve, a la dreta, durant una visita del conseller Saura

L'alcalde de Martorell, Salvador Esteve (CiU), li va dir "gilipollas" al regidor del PSC Adrià Arqué després que aquest l'acusés de "dictador", segons informa el diari Al dia, que cobreix el Baix Llobregat nord. Els fets van tenir lloc den el darrer ple municipal quan, en el torn de participació ciutadana, Arqué va demanar la paraula per tercera vegada per a replicar les crítiques de dues entitats. L'alcalde, que és també president de l'Associació Catalana de Municipis, va accedir, però des de la zona destinada al públic. Aleshores, el regidor li va etzibar "ets un dictador" i l'alcalde va replicar amb "i tu un gilipolles". Intants després de la picabaralla, quan tothom marxava, un membre de Noies i Xics de les Barraquetes, una de les entitats que havia demanar la paraula, va dir que "és una vergonya tenir aquests polítics".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Cento, Ribera del Xúquer, 26/10/2008 - 21:45

No li'ls vota, Ramon, li'ls suporta, que no és el mateix. El que fan les majories absolutes és això...

#15 Manelic, Martorell, 26/10/2008 - 18:25

Veig que anem fluixos de temes, i aprofitem qualsevol coseta per elevar-la a categoria de notícia, aprofitant la circumstància del càrrec d'un d'ells (i que no aporta res).
Per cert, penso que tots dos tenen raó amb els adjectius que es dediquen.

#14 Ramon, Barcelona, 26/10/2008 - 17:23

Doncs no sé jo si això de respondre l'insult d'un espanyolista militant del partit que ha fet més mal a Catalunya és molt representatiu de Convergència. El representatiu hauria estat riure-li la gràcia o donar-li la mà després de l'insult.

#13 pere, barna, 26/10/2008 - 16:39

I aquest alcalde representa a tots els alcaldes de CIU....Més val ser senyor dels teus silencis que esclau de les teves paraules.. L'Esteve de sr. no en te res, a veure sí d'una vegada li treuen la careta i es veu qui és de veritat

#12 Ramon, Barcelona, 26/10/2008 - 14:23

No deu ser tan dolent, aquest Fabra, quan el Partit Socialista, tan social ell, tan sostenible ell, tan mestís ell, li vota els pressupostos.