Publicitat
Barcelonès · 27 d'Octubre de 2010. 15:44h.

El PSC acusa Trias de finançar-se amb "diners robats" del Palau

CiU denuncia les "calúmnies" de l'extinent d'alcalde Carles Martí

El PSC acusa Trias de finançar-se amb "diners robats" del Palau

Carles Martí, en una imatge d'arxiu

El primer secretari del PSC de Barcelona, Carles Martí, ha acusat l'alcaldable de CiU per Barcelona, Xavier Trias, de finançar la seva campanya amb "diners robats" del Palau de la Música. En aquest sentit, ha apuntat que "CDC s'ha beneficiat directament de la gestió de Millet i Montull al Palau de la Música i que els diners passaven a mans de Convergència per finançar la campanya de Trias” i ha agit que “els amics de Millet i Montull eren Mas, Trias i Vives”.

També ha dit que “Trias és regidor perquè va finançar la seva campanya amb diners 'desviats' de Ferrovial i el Palau” i ha demanat "explicacions a Xavier Trias en nom de tots els barcelonins i barcelonines i que assumeixi d'una vegada les seves responsabilitats”.

Per la seva banda, Convergència ha denunciat que les declaracions de l'exprimer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona "constitueixen una gravíssima calúmnia". En aquest sentit, el president de la Federació de Barcelona de CDC, Jordi Martí, les ha titllat de “radicalment falses” i ha afegit que “delaten a qui les fa des del moment en què ni s’aporten proves ni es porta la informació en la qual es basen davant dels Tribunals ordinaris de Justícia”.

Per últim, consideren que Carles Martí "ha trepitjat de nou la línia vermella que una persona amb responsabilitats públiques mai hauria de travessar".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 sulfuro sulfuro, Barcelona, 28/10/2010 - 09:54

PSC, CiU, tal para cual. A la hora de meter el cazo a la pesca de 3% todos son iguales.
Solamente podemos confiar en Ciudadanos para emprender la labor de regenerar la vida política en nuestro pais.
Para devolver el poder a los ciudadanos primarias y listas abiertas contra la letal partitocracia

#6 Fins els pebrots dels sociates, Chicago-Ciutat Vella, 27/10/2010 - 23:51

Aquest és el ex-capo de Ciutat Vella, oi?

#5 jordi, montcada, 27/10/2010 - 22:46

bandidu!!

#4 David, Barcelona, 27/10/2010 - 18:16

La indecència moral d'aquest senyor és intolerable. Ell precisament, que juntament amb Garcia Bragado, són els únics polítics imputats en l'afer del Palau...
Se'ls hi hauria de caure la cara de vergonya a tota aquesta colla.

#3 Carlitos, Bna, 27/10/2010 - 16:46

Que la politica l'hagin de fer tios com aquest, és patètic. Tot ell clavat en el pou de la corrupciò més pestilent, és capaç de dir a qualsevols que passi per allí, que tu més, encara més que ell. Haurien d'empresonar-los, la nostra ciutat deuria estar neta d'aquests monstruosos dirigents.